Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Eszkari

Új tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Eszkari eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Eszkari

  dekóder

  Halihóóóóóóó ! Nagyon szívesen megosztom okulás képen ! NAGYON KELL FIGYELNI a 6 éves, elképesztően eleven és kíváncsi LÁNY UNOKÁRA, hogy NE HÚZZA KI a kártyát a Set Up Box-ból, és ha már ki is húzta, NE FORDÍTVA tegye vissza !!! Ennyi a "technikai" megoldás. Üdv. mindenkinek !
 2. Eszkari

  dekóder

  A " dekóder blokkolva van " Probléma megoldódott ! Üdv. mindeninek !
 3. Eszkari

  dekóder

  Mi a megoldás ERRE ??? "a dekóder blokkolva van" Egy esti kikapcsolás után, másnap a bekapcsoláskor a fentieket írta ki a TV-re. Az érdekesség, hogy 2 db egyforma Set Up Box üzemel, és csak az egyiknél látható ez a kiírás, a másik működik normálisan !!! Nem volt sem áramszünet, sem semmilyen birizgálás :-D a készüléken ! Válaszokat előre is köszönöm !
 4. Eszkari

  Csatornaválaszték

  Telekom előfizetők ! Sok éve előfizető vagyok SAT TV Családi HD csomag-ra ! Gusztustalan hírt olvastam, nem tudom valós e, amennyiben igen, mélységesen fel vagyok háborodva !!! Legkedveltebb csatornáim amiket nézek általában, lehet kipottyannak a listáról háttérben zajló, az előfizetők érdekeit semmibe vevő, korrupt gyanús módon !!! TILTAKOZZUNK oly módon, hogy aki teheti LEMONDJA AZ ELŐFIZETÉSÉT, amennyiben EZ valós, megalapozott, és véglegesen elfogadott döntése a Telekom-nak. http://444.hu/2016/11/04/nagyon-szomoru-a-fox-hogy-a-magyar-telekom-andy-vajna-adoira-cserelte-a-csatornait
×
×
 • Új...