Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6774

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Törölt_tag6774 posztolt

  1. Most komolyan: Van itt olyan aki tényleg kedveli ezt a sz@rt? Lassan kezd elegem lenni azokból a szimptómákból, amiket már fent mindenki leírt. Miért jó ilyen terméket piacra dobni és miért használ ilyet az egyik legnagyobb internetszolgáltató?

    A régi, egyszerű adsl modemhez csatlakoztatott wifi-routerekkel ill. az azokhoz csatlakoztatott eszközökkel soha semmilyen gond nem volt. Mi értelme van kidobni egy olyan terméket, ami majd mindent tud egyben, de cserébe hetente-két hetente elfelejti a beállításokat, ami miatt újra kell indítani?

    Jó tudom kérni kell a telekomtól, hogy kapcsolják bridge módba... De akkor meg minek? Ja, hogy majd az egyszerű usereknek? Akkor miért nem kérdezik meg, hogy milyen modemet kér?

    Arrrrrrrrgh!

  2. Benn vagyok az egyetemen.

    1. Sikerül kapcsolódni a webes felülethez, de nem enged belépni. Azt mondja hibás felhasználó/jelszó. Pedig nem az...

    2. Az FTP viszont sikeresen kapcsolódik, olvas/ír... De sajnos a karakterkészleten hiába állítok az ftp-kliensben (UTF-8, ANSI, Windows-1250...) nem változik semmi. Azaz ha ékezet van a mappa nevében, akkor nem tudok belelépni.
    Total Commander-t használok ftp-zésre és soha nincs vele gondom, ha helyesen beállítom a karakterkódolást más szervereimhez.

  3. Nem, ugyanabból a hálózatból próbáltam Chrome -> inkognitó módból. De akkor most be-vnc-zek egy egyetemi gépre és onnan próbálom. Pill.

    Sajna nem érem el vmiért az egyetemi gépemet...

    A célom, természetesen a router elérése mellett az eszközre kötött usb-s hdd elérése lenne, akár ftp-vel is. Be van kapcsolva az usb alatt az ftp és csináltam egy 21-es portforward-ot is a Haladó - Port továbbítás alatt. A felhasználónevet és jelszót be is kéri, el is fogadja, de nem listáz.

×
×
  • Új...