Törölt_tag6795

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6795 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. kábelnet

  Köszönöm a válaszokat, és a segítséget. Pár hét múlva lenne majd pár kérdésem ezzel a routerrel kapcsolatban. Akkor fogom véglegesen használni itt. Pl. VPN, ha jól mondom. Valaki azt mondta, hogy külföldről úgy tudok bizonyos oldalakat elérni, ha a routeremre itthon beállítok egy VPN-t. Kint dolgozom télen, és pl. a HBO-GO-t nem érem el. Valamint FTP szerver beállítás, és nem tudom van-e ezen a routeren nyomtató szerver. Esetleg ha ezekre tudnál választ. Még egyszer kösz mindent.
 2. kábelnet

  Az lehetséges. Azért nem cserélem, mert nagyon szeretem az egérpadot, és a hozzá tartozó összes gombot. Teljesen rááll a kezem, nagyon könnyen, gyorsan kezelem. Ilyen már az új gépeken nincs. Tavaly felpofoztam kicsit. Vettem egy ugyanilyent használtat. A kettőből raktam össze egyet. A wifije a tavaly vettből van, mert a régi már csak kábelen működött. SSD került bele, meg a maximum ram amit elbír. Jó kis gép De lassan már tényleg cserélni kell.
 3. kábelnet

  A speedtest.net oldalon mértem 117Mbit/s sebességet. A 2.4 GHz-en 45Mbit/s. Szóval úgy tűnik az öreg laptop tudja.
 4. kábelnet

  Ez nekem kinai. Viszont ennyit mér, és láthatóan gyors is. Lehet téved az u.p.c. este mérek máshol, bár csak olyant találtam másikat ami csak 50mbit ig mér. Hol merjék, melyik pontos? A Telekomnál nem tudok, hiába tettem fel javat. Valami nem tetszik neki.
 5. kábelnet

  Valamiért kipontozza a tesztszerver névét ahol mértem
 6. kábelnet

  Ha a 2,4 re kapcsolódok, akkor 30-40 akár a többi eszközzel. Viszont az 5ghz nél 120 közelit mér. ***** teszt szerver. Nem tudom pontos e, de láthatólag gyors. Kábelen is ennyit mérek. ***** tesztszerveren
 7. kábelnet

  Nem tudom, hogy milyen wifi van benne, de szerintem az "a" amivel az 5ghz megy. "n" az gondolom a tabletben is van, "a" az nincs.
 8. kábelnet

  A laptop acer travelmate 6492. Nem tudok róla több adatot, most nincs nálam.
 9. kábelnet

  Köszönöm a válaszokat.
 10. kábelnet

  A válaszokat köszönöm. A 40Mhz-s csatornát a 2,4 GHz-nél gondolod? Az 5 GHz vevő, gondolom az "a" szabvány. Az nincs benne. Csak nem értem, hogy a router beállításnál az " n"-t jelölöm, az akkor nem ott adja le a jelet? Egy komolyabb, drágább router azért 2,4-en is leadja a 120 közelit?
 11. kábelnet

  Na én ilyeneket nem tudok ,de azt hiszem nem is teljesen érthetően írtam a problémát. A Laptopom régi, ennek ellenére az látja az 5 Ghz-es wifit. A router dual band típusú. A laptop látja mindkettő wifi hálózatot. A beállításoknál eltérő neveket adtam meg. A telefonom, ami egy iphone4s, és a tabletem, ami egy asus zenpad, nem látja az 5 Ghz-es hálózatot, csak a 2,4 -est. Azokra tudok csak csatlakozni. Az a lassú, ,mert csak 30-40 Mbit/s tud. A laptoppal próbáltam, az 5ghz hálózaton, közel 120 megy, a 2,4-en csak 30-40, pont, mint a telefonon. A telefont, és a tabletet használom a legtöbbet, tehát jó lenne, ha ezeken is ki tudnám használni a 120-as netet. Persze a telekom álltal adott routertől nem várok csodát, de nem tudom, hogy ha veszek egy "márkás" routert, azzal előbbre vgfyok-e.
 12. kábelnet

  Kedves fórumozók. A TELEKOM egy SAGEMCOM routert szerelt be hozzám. 2,4 GHz-en működik minden eszközömmel, viszont nagyon lassú, max 30-40 Mbit/s . 120 Mbit/s az előfizetésem. Kábelen simán jön is, nagyon jó.Egy régi, kb 8-10 éves laptopom van, az látja az 5 Ghz-et, és közel 120Mbit/s-el megy is. A problémám a telefonommal, és a tabletemmel van. Arra már rá jöttem, hogy egyik sem ismeri az "a" szabványt. Nem értek hozzá, ezért kérdezem. Ha a router beállításokban az 5Ghz-nél az "n" szabványt jelölöm ki, akkor miért nem látja a tablet? Lehet ezzel valamit kezdeni? Ha veszek egy routert, ami szintén tudja az 5Ghz-et, akkor azzal sem fog működni? Esetleg egy jobb router tudja ezt is? Valamint abban kérnék még tanácsot, hogy mivel ez a router a 2,4 GHz-nél max 40Mbit/s tud, akkor egy pl/ asus RT-AC87U / tud ezen a frekvencián gyorsabb netet? Ha valaki tudna ezekre a kérdésekre választ, azt kérem írjon. Köszönöm