Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

SanyiSopron

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

SanyiSopron eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. SanyiSopron

    Külföldi csatornák

    Osztrak kabelszolgaltato csak osztrak teruletre osztrak lakcimre ad parabola vagy kabeles szolgaltatast. Tudjatok az a baj, hogy csak kizarolag az ORF III adja ezt a műsort. Es igazabol nagyon sok embert megismernem ( erdeklődeseimen folyaman) akik ugyanigy minimum egy ORF II re max egy ORF III kozszolgalati csatornara igenyt tartananak. Es ahogy egyik hozzaszolo is mondta nem nagy ügy foleg h kozszolgalati csatorna. Tehat nem valami VOX vagy PRO 7, vagy RTL II vagy stb. Ezt igazan meglephetne a TELEKOM semmi plusszba nem kerulne. Sőt az a jó pár ember örúlne akik szeretnék műsorukat nezni.
  2. SanyiSopron

    Külföldi csatornák

    De van azimpatikus csatorna csak kerdeztem
  3. SanyiSopron

    Külföldi csatornák

    Sziasztok! Nekem nagyon tetszik a jelenlegi SZUPER CSALADI csomag HD. De szeretnék érdeklődni, hogy pl külföldi csatornáknál lessz e bővités és ha igen pl mi várható( konkret csatornanévre gondolok) Ill. azt szeretném megkérdezni tőletek műszaki szempontból hogy ha valamely hazai kábelszolgáltató szeretné a ORF 3 At szerepeltetni a csatornalistájában akkor ezt( természetesen egyezkedés után) lehetséges lenne? Vagy az ORF 3 egy olyan adó amit nem nagyon lehet szerepeltetni Magyarországi csatornalistában? Mert neten az ORF 3 at sajna nem mindig lehet nézni és vannak rajta kulturális program műsorok (gondolok itt a PANORAMAWETTERre ahol a hegyekbe levő idojarast mutatják vagy egyéb hasonló musorokra) Nem lenne rossz a Telekom kinálatában ez az adó sem. Udv B. SANYI Sopron
  4. SanyiSopron

    Csatornaválaszték

    Neten lehet nezni akar az ORF 2 AKAR az ORF III at. Illetve barmelyiket. Csak gondoltam megkerdem bővites gyarant szóba johetne e
  5. SanyiSopron

    Csatornaválaszték

    * * * nal akkor miert van ORF 2?
  6. SanyiSopron

    Csatornaválaszték

    Szeretnék érdeklődni( főleg Telekomos dolgozótól varok választ), hogy akar külön minicsomagba vagy bele az új SZUPER CSALADI CSOMAG HD ba ( ez már részlet kérdés) mikor kerül be az ORF 2 ill. az ORF III osztrák állam által üzemeltetett csatorna a kínálatba?
  7. SanyiSopron

    Csatornaválaszték

    Jah ertem. Pedig nagyot dobna rajta. Nem vagyok tisztában hogy társszolgáltatóknál mi a helyzet német csatorna ügyben. Bar lehet nezni neten is igaz.
  8. SanyiSopron

    Csatornaválaszték

    Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy ( most hogy már a német nyelvű csatornák nem külön minicsomagban vannak hanem beleolvadt a CSALADI CSOMGA) a német nyelvű csatornák számának bővitése tervben van? Pl:. VOX, PRO7, RTLII, ORF2, ORF III. AZ utolso kettőnek már ( en gondolatom szerint mar benne lenne a helye) a csomagban és szerintem igy már elég erős lenne a kinalat ezen a téren is.
×
×
  • Új...