Hugi

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Hugi a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Köszönöm szépen
 2. Sziasztok! Most vettem észre, hogy egy új csatorna jelent meg nálam, az RTL Gold - de nem jövök rá, hogy melyik csatorna helyett tették be. Szuper családi HD csomagom van.
 3. Köszönöm szépen
 4. Nem tudom. Ezért kérdezem. Az alapcsomagnál fel van tüntetve a hűségidő: IPTV Szuper Családi HD Hűségkedvezmény: 2018.11.16 -ig A minicsomagnál viszont az van írva, hogy hűségkedvezmény nincs: IPTV HBO MaxPak Nem tudom, hogy azért nincs rá hűségkedvezmény, mert nem vonatkozik rá a hűségidő, vagy mert... passz...
 5. Kérdésem, hogy a HBO Max díjcsomagot le lehet-e mondani a hűségidő figyelmen kívül hagyásával? Vagy arra is vonatkozik a hűségidő?
 6. Eljött a 2017 január elseje - és már el is múlt. Nálam semmi változás a csatornakiosztásban. Mikor fog realizálódni? Vagy csak én maradtam ki a változásból?
 7. Nem, nem tudok. Viszont kíváncsi vagyok azokra a HD ismeretterjesztőkre, amik most megjelennek a csomagomban. Utána mondok véleményt.
 8. Olyan csatornakiosztást nem lehet összeállítani, ami mindenkinek megfelel. Sajnálom a NatGeo-t, de megvárom mit nyújtanak helyette - és most nem konkrétan a TV2 családra gondolok...
 9. Mikor tudjuk meg pontosan, hogy milyen csomagban mi fog megváltozni?