Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

JJJ

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

JJJ eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. JJJ

    Ügyintézés

    A "level 2" szakértő valóban elérhető - ha valakinek hasonló problémái lennének -, viszont lemondás után már nem vizsgálnak ki semmit... Ez is vélemény. Köszönöm a jó tanácsokat. Evvel befejezem. Itt.
  2. JJJ

    Ügyintézés

    "Lemondásnál nem is marasztaltak?" Ez jó vicc... Az a baj, hogy az ü.f.-nál - én azt tapasztaltam - nem érdekeltek a problémák megoldásában, csak a szerződések eladásában. Legalábbis abban az üzletközpontban, ahova jártam. Állítólag a legrosszabb. Mellesleg 2017-ben 10 mb + városi vonalért 5 ezret kérni havonta, minősíthetetlen.
  3. JJJ

    Ügyintézés

    Köszönöm, de mint írtam, már felmondtam a szerződést. Ez persze nem neked szól: okt. 27-én írtam ide, nem kaptam választ, talán már késő.
  4. JJJ

    Ügyintézés

    Ez nem ilyen egyszerű. A műszaki alvállalkozó, el sem tudom érni, másrészt nem tudok olyan email-címet, ahova közvetlenül lehetne felelős személynek írni. Ezt jól megszervezték. A tanácsokat mindenesetre köszönöm.
  5. JJJ

    Ügyintézés

    zoli62: Kértem, nem tették meg. Ezért írtam ide. És ezért hagytam ott őket. Most 60 mb van, kevesebb havidíjért, mint a 10 mb a telekomnál. Jó lenne, ha ezt egy ügyfélszolgálati vezető is elolvasná...
  6. JJJ

    Ügyintézés

    Azért érdekes, hogy egy hónapok óta megoldatlan problémámra senki nem reagál az illetékesek közül. Itt sem. Most már mindegy. Leírom, hogy itt is rögződjön: November 8-i levelemben írtam, hogy november 16-tól lemondom az előfizetésemet. Ezt a levelet meg is válaszolta az ügyintéző, bármi ellenvetés nélkül. Ma (16-án) be is vittem a készülékeket az ügyfélszolgálatra, a lemondást látszólag elfogadták. Arra a kérdésemre, hogy meddig fognak még számlázni - a routert leadtam, nem tudom használni a csomagot -, nem kaptam választ. A Telekomnál úgy látszik, még a lemondás sem megy simán...
  7. JJJ

    Ügyintézés

    f o g y a t é g o s s á g u k
  8. JJJ

    Ügyintézés

    A kicsillagozott szó a "*****ságuk" volt. Ez annyira borzasztó...?
  9. Ide is írok, egyrészt, hogy több helyen maradjon nyoma, másrészt talán más is okulhat belőle. Megoldást már nem várok. Röviden: 2015–2017. Budakeszi. Volt egy elfogadható csomagom (10mb-os net és városi vonal) kb. havi 4 ezer forintért. 2017. június. Két év után át akartam állni 20mb-os sebességre, az ügyfélszolgálat szerint ennél többet is bír a vonal. A 20mb-t sem bírta, a kiszálló műszaki vizsgálata szerint sem. Ezek után ráadásul a régi 10mb-os sebességért már kb. havi 6 ezer forintot kellett fizetnem, mivel nem állítottak vissza az eredeti szerződésre! Saját technikai *****ságuk miatt… 2017. október. Megelégelve ezt a ma már korszerűnek egyébként jóindulatúan sem nevezhető sebességért fizetendő másfélszeres havi díjat, még egyszer bementem az ügyfélszolgálatra, ahol ezúttal mobilrásegítéssel(?) 10–30mb közötti(!) sebességet ajánlottak, az eredeti és az aktuális szerződés közötti, kb. 5 ezer forintos havidíjért. És hogy majd megkeresnek a műszakiak. Így is lett, az ember már az ajtóban közölte, hogy sajnos hiába jött – mellesleg szabadságot vettem ki –, ez a sebesség sem fog működni, még legalább egy–két hónapig. Mik a tanulságok? „pozitív”: a Telekom jól működik, pár hónap alatt két új szerződést kötött (ugyanarra a szolgáltatásra). negatív: a Telekom ügyfélszolgálatának fogalma sincs arról milyen szolgáltatásokat bír el adott területen egy vonal, azt viszont eladja. Ezek után fel fogom mondani a szerződésemet, harmadszor nem vernek át. A kérdés csak az – a magam számára –, hogy ez mikor legyen?
  10. Üdv zoli62! Jó tanács volt, rendkívül készségesen és hatékonyan megoldották az email-cím átírását. Hogy miért nem lehet ezeket személyesen az ügyfélszolgálatnál elintézni? (Talán, hogy több legyen a bevétel. 8 perc csúcsidőben...) Érdemes felírni: 1 265 8077
  11. zoli62-nek: köszönöm, ez jó lehet; tavaly 1 hétig tartott, amíg elintéződött az ftp-re bejutásom, akkor is kaptam egy számot, lehet, hogy ez volt...
  12. Egy hete nem kapok választ alábbi levelemre: Már a múlt hónapban sem kaptam értesítést a beállított e-számlázáshoz, befizetés után pedig nem kaptam pdf-számlát. Szeptemberben még kaptam. Az email-címem be van állítva. Személyesen voltam az ügyfélszolgálaton, ahol mindent rendben láttak, azt is mondták, hogy elküldik. Azóta sem kaptam semmit. Kérem, hogy nézzenek utána, miért nem kapok email-eket a beállított szolgáltatásokról. Azóta sincs válasz, email-t gondolom u.a. okból nem kapok. Ez nem szolgáltatás.
×
×
  • Új...