Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7030

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7030 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Nagyon köszönöm, persze van mobil előfizetésem,,,végigvittem a megrendelést és a kártyaszám nem egyezik..nekem nem az az utólsó számjegy amit a gép kihoz...ez hogy lehet?? A többi szám egyezik.a vezetékesen a pontegyenlegem 4304 pont, a platina.... a mobilon 618 pont arany...és a rendelésnél o pontot ad ki..Nem is ad ki két kártyaszámot..csak a vezetékesét de azt is rosszul.... Kérem segítsen ha már eddig eljutottunk!!!!!
  2. Köszönöm szépen a válaszát...akkor engem félre tájékoztattak telefonon...mit jelent az, hogy személyesen nincs lehetőségem megvásárolni??? Egyáltalán mire való ez a kapcs.program ha még erre sem...egy nagy átverés az egész..vannak boltok, de nagy városokban ahol foglalkoznak vele...de a legtöbb üzlet ezzel nem foglalkozik!!! A logikus az lenne ha önöknél lehetne inetreneten érvényesíteni... SAJNÁLOM!!!!!
  3. Tisztlet Cím! Kapcsolatprogramomban összegyült pontokat szeretném beváltani önöknél vezeték nélküli, hordozható telefonra. találtam is itt az interneten egy Panasonic üzenetrögzítős telefont, de nem találom azt ahol a pontokat beszámítják. Már telefono beszéltem egy ügyintézővel Önöknél, aki azt mndta, hogy a rendelés végén kérdez rá a gép a kapcsolatprogramra?? Én végig futtattam a megrendelést, de sehol nem találom!! Mi a teendő????? Köszönettel
×
×
  • Új...