Ricsi

Új tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Ricsi a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Én is látom, folyamatosan nézem a Hicare-t, meg a frissítőt, de még sehol semmi. Amilyen szerencsém van, majd 1 hónap múlva megkapom...
 2. A Huawei azt mondta, hogy már folyamatban van a Telekomos P9 Nougat frissítése. Annyi infót találtam, hogy Németországban a Huawei már egy hete elindította a Nougat frissítést. Ha abból indulunk ki, hogy a független P9-re ott kb. két héttel előbb jött a Nougat, mint Magyarországon, akkor hamarosan nekünk is meg kellene kapni a Nougatot.
 3. A kézzel installálással az a baj, hogy a Nougatot 3 gombossal nem lehet feltenni.. Csak úgy működik a dolog, ha valaki bootloadert nyit, majd áttér C432-re, azt felfrissíti B182-ig, és akkor OTA-n keresztül tudja frissíteni B360-ra.
 4. Igen a firmware finder jelzi, de azt nem lehet telepíteni. A Mate 8 azért kapta meg, mert annak ellenére, hogy telekomos, azon C432 fut (ugyanígy C432 van a Mate 9-en és a P9 liten is).
 5. Kár, hogy nem adtak arra kedvezményt, hogy előbb vehessen telefont az ember..
 6. Üdv! 2017. január 9-én cserélhetnék leghamarabb telefont az online ügyfélszolgálat adatai alapján (3 hónappal előbb). Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valami módja annak, hogy előbb váltsak kedvezményesen készüléket (Huawei Mate 8 vagy p9/p9 plus)A jelenlegi telefonomat (Huawei p7) még next s díjcsomaggal választottam, jelenleg már a next m díjcsomagban vagyok, és erre a díjcsomagra vállalnám is az újabb két év hűséget. A problémám az, hogy a telefonom mikrofonja elromlott, így sürgős lenne készüléket váltanom. Igaz van rajta biztosítás, de az a 2-3 hét amíg szervízben van, nem épp kifizetődő, tekintve, hogy az onnan számított 2-3 hét múlva már az online felület szerint is készüléket válthatnék. Így a kérdésem arra irányulna, hogy a jelenlegi előfizetésemhez valamilyen módon tudok-e előbb kedvezményesen készüléket vásárolni? Előre is köszönöm a választ!