Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lily

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Lily posztolt

  1. Értem, köszi! És a másik kérdésem: ha eladom és ki szeretné az új tulaj függetleníteni akkor személyesen kell bemenni a Telekomba a telefonnal együtt vagy elég ha csak kérelmezem a függetlenítést és kóddal elintézik és én azt megírom az új tulajdonosnak?
  2. Szia! Jaa, akkor az új tulajdonos nem is függetlenítheti ki csak én? És ha eladom és ki szeretné az új tulaj függetleníteni akkor személyesen kell bemenni a Telekomba a telefonnal együtt vagy elég ha csak kérelmezem a függetlenítést és kóddal elintézik és én azt megírom az új tulajdonosnak?
  3. Sziasztok! Még annyi kérdésem lenne, hogy a Huawei P9 Plus mobiltelefonomat ha részletre vettem és el szeretném adni (még 15 hónap hűségidő van hátra a számlán), de természetesen csak a telefont adom el a kártyát nem és persze rendesen fizetem a számlákat is, a telefont esetleg ha az új tulajdonos kifüggetleníti akkor kötbért kell fizetnem igaz? Vagy hogy lehet ezt megoldani, hogy Telekomos kártyával használja még a hűségidő lejártáig? Ja és még az is érdekelne, hogy az új előfizetéses kártyám csak ha ritkán használom, pl. hetente 1x akkor ugye nem tiltják le a hozzá vásárolt készüléket? Köszi a válaszokat!
  4. Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 2016. novemberében vásároltam részletre 2 év hűséggel Huawei P9 Plus típusú mobiltelefonomat Domino kártyásként új előfizetésre váltva. A szerdai napon (aug.9.) rendeltem egy új Iphone 7 Plus készüléket új előfizetéssel részletre, ugyanúgy 2 év hűséggel. A Huawei telefonomból még durván 1 év hűségidő van hátra, dehát nem bírtam kivárni azt az 1 évet készülékcserére, ezért azonnal lecsaptam az Iphone-ra. (Számláimat rendesen fizetem, sosem kések vele.) Kérdéseim így a következőek: Miután lejár a Huaweire a maradék 1 év hűség akkor eladhatom a telefont? (Gondolom nyilvánvalóan, igen.) Aranykártyás vagyok. Az Iphone-ra kérhetnek előleget és ha igen, körülbelül mekkora az az összeg? Az Iphone-hoz tartozó új SIM kártya a hűségidő lejárta után megszüntethető-e, hogy ne éljen tovább a szám? (A Huawei telefonban használt jelenlegi számomat szeretném használni az Iphone-nal.) Valamint, hogy fognak-e telefonon keresni a fizetőképesség miatt? (Mivel aranykártyás vagyok, van már meglévő előfizetésem, stb.) Mennyi idő múlva kapom készhez a telefont? (Aug. 9.-én rendeltem, jelenlegi állapota: Feldolgozás alatt és még nem hívtak telefonon.) Előre is köszönöm a válaszokat! Lili
  5. Lily

    Mobil hangszolgáltatás

    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy a meglévő Like S díjcsomagomhoz hol tudom megadni az ingyenesen hívható 3 telekomos telefonszámot? Köszi a segítséget! Üdv.: Lilla
×
×
  • Új...