Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Marsitibi

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Marsitibi eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Marsitibi

    Gyorsító opció

    No mégis felment a PC program. Nem tud kapcsolódni a szerverre. (Ki gondolta volna...) Úgy sem, ha kikapcsolom a tűzfalat. Most szétkötöm a cuccot és megpróbálom a modemmel, mert az adapter úgy működik, hátha ez is.
  2. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Szia! Letöltöttem a PC klienst, a telepítéssel gond van, mert nincs mikrofonom. A mobilrészt nem tudom kiiktatni. Az eredmény:
  3. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Fizetős szuperszervíz? :-) Ez most komoly? Amúgy korai volt az öröm... Akkor működött fél órát, aztán többet nem. Ma reggel el sem indult. Telefon, hölgy mondja, ő látja, hogy már saját ip-m van, de reseteli a szolgáltatásomat. Na megy *****án. Megint fél óráig! Azóta se... Most úgy van, hogy régi modem + router. Így órák óta minden teljesen jó! Na ezt már nehezebb lesz kimagyarázni. Bár náluk ez nem gond...
  4. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Szia! Nagyon köszönöm a gyors segítséget! Minden szavad szentírás! Felhívtam a hibabejelentőt, és megkérdeztem. Mondta, igen, privát ip-m van, de ha nem működnek a dolgaim, kérésre átkapcsolnak publikusra. Megtették, újraindítás után máris működik! Nagyon szépen köszönöm a szakértelmedet és a segítségedet! Csak még érdekelne, hogy ezt a T-nél senki sem tudja??? Mert már bepanaszoltam párszor, de senki sem tudta ezt! (Vagy nem akarták tudni???)
  5. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Djrush, köszönöm a választ! Ha lehetne, kifejtenéd egyszerű halandó nyelven is? Én nem tudom, mit jelent a nat, azt sem, mit tehetnék ellene. Valóban, gyorsító opcióm van, mert csak így tud a T "használható" internet szolgáltatást nyújtani. Persze azért vannak gondok, de lenyelném őket, viszont a voip nagyon kell, ezért nem fogom hagyni magam, kerüljön akármibe. OFF: Amúgy már megszoktam, hogy a T-nél mindenért veszekedni kell, mire kegyeskednek tenni valamit. Senki ne értse félre, NEM a szerelőkre gondolok itt, hanem az ügyfélszolgálatra! Most is, bejelentettem hibának, hogy nem megy a voip. Az egyik robot válaszoló nem akarta megérteni, mi a bajom. A másik lerázott azzal, hogy nem jó a voip adapterem. Na azóta már több helyen és többféle internet mögötti routerre volt dugva, érdekes, mindenhol működik! Csak ezzel a Sz*rral nem. /OFF
  6. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Természetesen van szolgáltató, mint említettem, több, mit 10 éve használom... A szerver: sip.neophonex.hu Az eszköz már a huawei minden portjába be volt dugva, semmi sem változott. Igen, a hua által kiosztott ip-t kap, tudom is pingelni minden gépről, ezzel nincs is gond, csak szegény cumó az internetre nem tud kimenni. Ugyan ismétlem magam, de a linksysben semmiféle változtatás nem történt és mindenhol működik, itthon a régi modemmel/routerrel szintén. Most úgy használom, hogy amikor kell, huawei ki, modem be - és láss csodát: működik! Bár megjegyzem, hogy ez így rettentő macerás és a 21. század környékén már nem így kéne lennie, ennyi pénzért!
  7. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Köszönöm a választ. Megpróbálok válaszolni a kérdésekre: "Nem kell valami portnyitás ennek az eszköznek/szolgáltatásnak portot nyitni? " Nem tudom. De a 80-as portot használja, ha ez volt a kérdés. A régi modememmel és routeremmel hibátlanul megy. " Esetleg upnp-t használ? " Nem. "Van a voip szolgáltatásodhoz PC-re telepíthető alkalmazás? " Nincs, ez egy önállóan működő adapter, saját beállító HTML felülettel. Routerbe dugva működik, PC nélkül. A neve: Linksys PAP2 voip adapter. Több, mint 10 éve használom problémamentesen. " A szerver amúgy pingre válaszol a hálózatodról megpingelve? " Igen, tudom pingelni a szerverét, csomagvesztés nélkül működik. De ha visszadugom a régi modemet arról azonnal működik. Szerintem a Huawei nem engedi ki a voip protokollt, mert ő is azt használja a telefonhoz (a normál telefonom is arról megy, hála a "fejlődésnek"!) Próbáltam máshol, több alkalommal. Mindegy, hogy kábel, adsl, mindegyik routerre dugva működik. Csak ez a készülékkel nem megy.
  8. Marsitibi

    Gyorsító opció

    Üdvözletem! A Huawei elosztó cucc nem engedi ki az internetre a saját voip adapteremet (amivel olcsón telefonálhatok kanadába). A készülék működik, két helyen kipróbáltam. Amíg a régi modemem volt, hibátlanul tudtam használni. Mióta idetették nekem ezt a hulladékot, azóta nem tud a szerverére csatlakozni. Van erre valami megoldás? Köszönöm!
×
×
  • Új...