Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Poka007

Tag
  • Tartalmak

    32
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Poka007 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Poka007

    Internet megszakad

    Nem akarom bántani a szakembert,az a lényeg,hogy jó. Véletlen itt olvassa. Nagyon nyögve beszélt róla,lehet fizetős lett volna,de nem tudom,hogy működik ez. Amúgy igazad van btz!
  2. Poka007

    Internet megszakad

    Sziasztok Újra itt. Végül írtam levelet nekik és felhívtak.(Telekom) 1.Emberke azt mondta,hogy kapcsolja a műszakikat,de lehet pénzbe fog kerülni..Közel 40 perc után kapcsolva az Informatikai(Műszaki) osztályt ,megállapítottak távolról a gépembe van a hiba.Náluk tuti nincs baj a hálózatba. Végül a szakember újraindította a routert rácsatlakozott távoli eléréssel. Állított rajta egy olyan dolgot,hogy a régi gépek is kezelni tudjanak valamit. Pedig új gépem,Windows 10 rendszeremen van,folyamatosan frissítve. Többet nem mondott,mert azt mondta nem akar ezzel untatni. Azóta Internet szakadásmentes a PC és nincsenek DNS hibák a rendszerbe.(Hibanapló ) Azért közbe odaszúrt,hogy látja van nagy internetforgalom,furán mondta.
  3. Poka007

    Internet megszakad

    Okés ,úgy hagytam ahogy van. Amikor nem torrenteztem,több napig nem volt hiba az internettel a számítógépen. Próbaként felraktam alapbeállításokkal(Torrent kliens) és Dns hibákat dobál+ Megszakad az internet( Böngészés közben nem megjeleníthető lap) Jobb oldalt az hálózati ikon X et mutat 1mp-ra. Utána van kapcsolat. Ha a torrent kliensbe csökkentem drasztikusan a kapcsolatokat,ahogy írtam nincs dns hiba,de a kapcsolat megszakad,ahogy látom néha így is egy pillanatra. 20/1 Internet a miénk. Elnézést,hogy még mindig rágódunk rajta,de valami nem okés,kezd bosszantani a dolog.
  4. Poka007

    Internet megszakad

    Megkeresem a Windows 10-be ezt a menüt. Soha nem torrentezem,még ettől messze állunk anyagilag sajnos.. Csináltam a telefon kapcsolatot,de elkapni lehetetlen. 1mp belül megszakad,ritkán veszem észre most már. Frissítve: Megtaláltam ezt a menüt,de sajnos inaktív,nem tudok belemászni.. Frissítve 2: Aktív most már,megpróbálom.
  5. Poka007

    Internet megszakad

    Kalimera,akkor a torrent kliensem okozza a hibát ugye ? Automatikus törlődik ez a tábla? Évek során ,miért nem volt ilyen megszakadás?
  6. Poka007

    Internet megszakad

    Sziasztok Megint jelentkezem újabb fejleményekkel. Amdchipset driverhez semmi köze. Meginit újraraktam a rendszert. Mindent felraktam amit használok,programokat,chipset drivert is. Kivéve a torrent klienst. 6 napon keresztül figyeltem az eseménynaplót. Nem jelzett sárga felkiáltó jeles hibaüzenet. (DNS hiba) Nem szakadt meg a hálózati kapcsolat a PC-n. Próbaként felraktam egy klienst. 2 napon belül dobálja a DNS hibákat. PC hálózati kapcsolat megszakad egy pillanatra. Olvastam egy fórumba,hogy okozhatja nyitható kapcsolatok számának túlzott növekedése..NAT tábla megtelik. Csökkentettem elég drasztikusan a kapcsolatok számát és láss csodát több napja nincsenek DNS hibák. Az internet a PC-n megszakad egy pillanatra mégis,de az Eseménynaplóba nem látom ennek a nyomát. A NAT tábla,hogy megtelik ezzel lenne a gond ? Pedig ugyanazokat a beállításokat használtam sok évig és nem telt meg ezzel a Speedport készülékkel.
  7. Poka007

    Internet megszakad

    Igen,de 1 hét megválassza. Sajnos elmentem,elmentünk más irányba..
  8. Poka007

    Internet megszakad

    Az alap energiasémába nem látok olyan funkciót,hogy energiatakarékos ,vagy ilyesmi. Wifihez van csak. Az amdchipsetet,meg nem rakom fel,azért. Csütörtök délután óta 3 db dns felkiáltós hibát kaptam wpad megszakadással,de napi 12 órát ment,mindig a gép. Az internet sose szakadt meg a gépemen,mert néztem a hálózati beállításokba az Időtartamot és azt,hogy mióta van bekapcsolva a net. Másodpercre megegyeztek.
  9. Poka007

    Internet megszakad

    Rendben Sikerült telóval. Köszi. Eddig érdekes nem szakad meg az internet. Amúgy a mai telepítésből,direkt kihagytam a amdchipset driver-t Végül is csak az energiaséma miatt raktam fel,de mindent kijelöltem,hogy mit rakjon fel.. Visszaemlékeztem,hogy mikor megvettem a gépet,sokáig nem is telepítettem fel,hátha. Reménykedek.
  10. Poka007

    Internet megszakad

    Nem akar kapcsolódni,valamiért.. Tuti nem jól írok be valamit..
  11. Poka007

    Internet megszakad

    Mindjárt megnézem ezt a telefonos dolgot,hogy kell. Ha nem megy holnap délután itt les a laptop. Remélem nem kerül rá sor az előadásra. Nem használok.Rábízom. Miért ?
  12. Poka007

    Internet megszakad

    Köszi megcsináltam,amit írtál. Teljesen szűz operációs rendszerrel. Este fele meglátjuk. Jelzek mindenképp,ha nem idegesítek itt bárkit vele Megakarom úszni a szuper szervizt ,hogy kiszűrjem nem a gépemmel van a gond. Láttam a neten,hogy több embernek dobálja ezt a dns hibát,de nem írták,hogy szakadna az internet. Szóval meglátjuk. Ui: Különben a telepítés végén,mikor telepítette még a maradék frissítést,akkor is dobálta a dns dolgokat,de úgy láttam a hálózat stabil volt.
  13. Poka007

    Internet megszakad

    Egyszerű böngészőval,Opera,FirefoxQ. Alatt is megszakad. Egy fájl letöltése? Még mikor Januárba beírtam,akkor megszakadt a kapcsolat Microsoft ftp -ről töltöttem le Win10.isot próbaként. Szerintem véletlen volt. Torrent? Volt mikor ment,de napokba már nem használom direkt. Mindegy,hogy megy. Itt is megszakad. FTP/web szerver Nincs Más plusz nincs.
  14. Poka007

    Internet megszakad

    Eszközkezelőbe nincsenek hibák. Teljesen újrahúztam párszor a rendszert. 4 -5 óra elteltével semmi gond vele. Mindig délután jönnek a problémák. Semmilyen hálózatos programot nem rakok fel. Köszi amit belinkeltél megvan persze eredetibe. Délelőtt csak néha bedobja a hibajelet az esemény naplóba. Délután megszakadások ,van mikor 2mp-ként. Holnap céges laptopot megkapom hétvégére és menni fog végig. Ui: Gyári kábellel is próbáltam ami a boltból jött ,ma reggel.
  15. Poka007

    Internet megszakad

    Kipróbálom a héten.Igazad van. Itt az ideje. Köszönöm a segítségeket nektek hamarosan jelzek.
×
×
  • Új...