Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7630

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7630 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag7630

    Kábelnet

    Okés, kösz a tippeket!
  2. Törölt_tag7630

    Kábelnet

    Sokszor szóltunk nekik, de mindig elterelték a szót másra és erről szinte egy szó sem esett... Megpróbáljuk újra felhívni őket meg stb.. Helyzetjelentés lesz majd.
  3. Törölt_tag7630

    Kábelnet

    Hazaérek akkor küldök képet.
  4. Törölt_tag7630

    Kábelnet

    Minek az eszközkezelője kell?
  5. Törölt_tag7630

    Kábelnet

    Modem: D-Link DCM-704, koaxos, van routerünk is ami a másik szobában adja a wifit, telefonon és laptopon mértem + asztali gépen kábellel is. Telefon: 6Mbit DL / 10 Mbit UP Laptop: 29Mbit DL / 11Mbit UP (Wifi) Asztalin sem szokott sokkal több lenni, de majd azt később megmérem. ( Hozzátenném azt, hogy amikor 10 Mbit-es netünk volt akkor mindig 10 Mbit-et mutatott úgy, hogy megvolt osztva a wifi másik routeren is, kivétel az elmúlt 1 évben amikor nagyon sokszor bolondult meg.)
  6. Törölt_tag7630

    Kábelnet

    Sziasztok! Egy hónapja kb megrendeltük a 120Mbit-es internet csomagot (10Mbit utána 30Mbitről váltottunk). Kedvesen azt mondták, hogy egy pár napon belül meglesz a váltás meg stb.. Erre még mindig nagyon kevés az internet sebesség. (Kb 2 hónap is eltelt az első váltás óta) Méregettem az internet sebességem, egyszer 60Mbit, egyszer 30Mbit és egyszer csak mára eljutott arra a pontra, ahol már csak 2Mbit letöltés és 9Mbit fel. Én nem vagyok szakértő, de szerintem ez valami modem/router hiba, mivel a wifi is elmegyeget néha napján és asztali gépen, latopon is a sebesség elég kevés, tudtommal ha a garantál sebesség alatt van az internetem akkor ki kell jönniük hozzám és megnézni, hogy mi a baj (a garantált sebesség ennél a csomagnál 10Mbit). Erről szeretném a véleményeteket kérni, köszönöm! UI: Már a 10Mbit-ről 30Mbit-re váltásnál sem adta a teljeset és a válaszidő is rosszalkodott. És ha valamit rosszul mondtam nyugodtan javítsatok ki.
×
×
  • Új...