Törölt_tag7630

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag7630 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. kábelnet

  Okés, kösz a tippeket!
 2. kábelnet

  Sokszor szóltunk nekik, de mindig elterelték a szót másra és erről szinte egy szó sem esett... Megpróbáljuk újra felhívni őket meg stb.. Helyzetjelentés lesz majd.
 3. kábelnet

 4. kábelnet

  Hazaérek akkor küldök képet.
 5. kábelnet

  Minek az eszközkezelője kell?
 6. kábelnet

  Modem: D-Link DCM-704, koaxos, van routerünk is ami a másik szobában adja a wifit, telefonon és laptopon mértem + asztali gépen kábellel is. Telefon: 6Mbit DL / 10 Mbit UP Laptop: 29Mbit DL / 11Mbit UP (Wifi) Asztalin sem szokott sokkal több lenni, de majd azt később megmérem. ( Hozzátenném azt, hogy amikor 10 Mbit-es netünk volt akkor mindig 10 Mbit-et mutatott úgy, hogy megvolt osztva a wifi másik routeren is, kivétel az elmúlt 1 évben amikor nagyon sokszor bolondult meg.)
 7. kábelnet

  Sziasztok! Egy hónapja kb megrendeltük a 120Mbit-es internet csomagot (10Mbit utána 30Mbitről váltottunk). Kedvesen azt mondták, hogy egy pár napon belül meglesz a váltás meg stb.. Erre még mindig nagyon kevés az internet sebesség. (Kb 2 hónap is eltelt az első váltás óta) Méregettem az internet sebességem, egyszer 60Mbit, egyszer 30Mbit és egyszer csak mára eljutott arra a pontra, ahol már csak 2Mbit letöltés és 9Mbit fel. Én nem vagyok szakértő, de szerintem ez valami modem/router hiba, mivel a wifi is elmegyeget néha napján és asztali gépen, latopon is a sebesség elég kevés, tudtommal ha a garantál sebesség alatt van az internetem akkor ki kell jönniük hozzám és megnézni, hogy mi a baj (a garantált sebesség ennél a csomagnál 10Mbit). Erről szeretném a véleményeteket kérni, köszönöm! UI: Már a 10Mbit-ről 30Mbit-re váltásnál sem adta a teljeset és a válaszidő is rosszalkodott. És ha valamit rosszul mondtam nyugodtan javítsatok ki.