Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7807

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag7807 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Persze kipróbáltam másik porton is és természetesen újra is indítottam. Azt gyanítottam, hogy a típusmeghatározásnál számít egyetlenegy betű megléte vagy hiánya is, azonban a listában csak h-153 vagy s-153-as modellek elérhetőek. Ha összehasonlítod a két képet, látható, hogy teljesen más dolgokat próbált telepíteni. Szóval nem tudom, valóban jó jel-e hogy "csak" 1db piros X van. A lényeg, hogy még mindig nem működik és nem igazán tudom, honnan kérhetek terméktámogatást.
  2. Szia! Köszi a gyors választ! Az illesztőprogram telepítése megtörtént innen (habár az én eszközöm "simán" E3372, h-153 nélkül), de a készülék még mindig nem működik. Az Internet Manager azt írja "az eszköz nem található" - USB portok működnek. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, ahol azt a felvilágosítást kaptam, hogy az eszköz támogatásáért a forgalmazó a felelős, mivel azonban a telefonos ügyfélszolgálaton nem tudok élő embert elérni egy kicsit a 22-es csapdájának tűnik az egész.
  3. Üdv, A címben szereplő eszközt szeretném használni, azonban az USB csatlakozást követően a képen látható hibaüzenet jelenik meg. OS - Windows 7 Professional
×
×
  • Új...