Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ovics

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit ovics posztolt

 1. Indoknak annyi volt hogy még nem értek el hozzánk, szóval legyek türelemmel. Ellenben a gyorsító opciót ajánlották, hűségidővel, korlátozással. Köszi de nem. Ugye a Magenta 1-es díjcsomagba 30 megás net van, na nálam 10-es, de azért fizessek a gyorsítóért, holott a csomagomba 30as net tartozna ugye..

 2. 4 perce, btz írta:

  @ovics

  Mire vagy kiváncsi pontosan? Már zajlanak az építkezések.

  Igazából az érdekelt volna, amikor a Telekommal is próbáltam volna kommunikálni, hogy a két hálózatfejlesztésből hogy lehet hogy nálam meg se nyikkantak a dolgok, holott a szomszédban már van 50megás internet (bár azt nem tudom hogy mennyi a tényleges sebessége). A legfelháborítóbb pedig az, hogy a környékünkön nincsen hálózatfejlesztés (értsd: semmi építkezés nem volt, csak bentről vezérelt "fejlesztés" volt, vagy olyan időben csinálták amikor senki nem látja őket, ezt én nem tudom, de akkor valahogy mindig minket hagynak ki), panasszal is éltem, természetesen kulturált hangnemmel, de semmi haszna, csak sablonszöveg.

  Sajnos a 10 megás net az már 2 személyre is kevés, néha még 1re is, és mi gyakran használjuk(nánk) többen is, ami katasztrófa.

 3. nincsen valami szabályozás erre az uniótól vagy akárhonnan hogy minimum milyen minőségű internetet kell biztosítani mindenhol? mintha rémlene valami hasonló

  mellesleg, ez már nem ide tartozik, csak részben: kicsiny "városomban" 2 év alatt kétszer volt hálózatfejlesztés, ami jó dolog, csakhogy a mi házunk az valahogy kimaradt mind a kettőből, ellenben  hivatalosan nem létező helyen van 50 megás internet, ami persze ha be kéne határolni pár házzal mellettünk van kb (22 szám alatt van, ami nem létezik, de a 22/D alatt nincsen..). többszöri panaszomra mindig azt kapom hogy legyek türelmes, majd lesz, addig is ott a gyorsító opció, amit a korlátozás miatt nem kötöttünk be, illetve arra hűséget se akartam. de ahogy nézem ezt is megszüntetik, király -.- egyre jobban azt érzem hogy mindent vissza kéne mondani, ettől a szuper szolgáltatótól...

 4. hát srácok, gondoltam ma megrendelem ezt az opciót, lévén hogy két hálózatfejlesztésből egy se jutott ki szerény lakcímünkre (teszem hozzá, hogy a szomszédosra igen -.-  panaszra reagálva csak annyi hogy majd lesz, köszi), de közölte velem az ügyfélszolgálatos, hogy 2 év hűség idő van, illetve havi 100gb felhasználható keret, napi 5gb-re lebontva, szóval megköszöntem a segítségét és elköszöntünk..

  azt hiszem nem lesz ilyenem se. katasztrófa ami itt megy..

 5.  

  Épp most, Farao írta:

  Kb 1 hónapja változtak a felhasználási feltételek nincs korlát. Hozzá tenném előtte se vették komolyan hisz akkor is többet használtam :-)

  Ne az esetleges hibán se nagyon kell aggódni mert ha előbb utóbb csak megcsinálják. Igaz nekem egy hétig kellett telefonálgatni de végül győztem és azóta is minden rendben ;)

  köszönöm a segítséget, remélem összejön a dolog :)

 6. sziasztok!mostanában foglalkoztat a kérdés hogy beszerezzem ezt a gyorsító opciót, de láttam hogy van némi gond vele. nem olvastam el az egész fórumot, szóval inkább érdeklődnék hogy mire kellene számítani? édesanyám lenne otthon elsősorban és hát nem ért hozzá, szóval szeretném elkerülni a gondokat.

  a másik hogy a letöltést azt tudom e úgy hogy csak dsl-ről húzza? csak mert láttam hogy van valami napi limit. nem nagyon vagyok otthon még ebben

  előre is köszönöm a válaszokat!

×
×
 • Új...