Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag7967

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag7967 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    10napja történt meg az ominózus egyeztetés a Telkommal, mivel ez idő alatt semmi sem történt, ma felhívtam őket, mire a hölgy nekem is azt mondta, mint az egyik előző hozzászólónak, hogy a Netmánia M csomaghoz nem tudják adni a gyorsító opciót, csak az S-hez, így fogtam és lemondtam az egészet, ha ekkora a macera ezzel az opcióval, inkább nem kérek belőle.
  2. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    Köszönöm, így teszek majd és jelentkezem, ha valami gondom akadna.
  3. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    Az nem lenne gond, ha a NAS-os letöltések (torrent) csak ADSL-en jönnének le, most is úgy csinálom általában, hogy éjjel töltök le, azon a sebességen még egy 45GB-os film is lejön 10 óra alatt. A feltöltési limit most 5KB/s-re van állítva, az kb. annyi is (50kBps), ha minden igaz...
  4. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    Köszönöm, így már kezdem átlátni. A lényeg, hogy nem mondom le, meg gondolom a szerelő is segítőkész lesz, na meg itt van ez a fórum. ;-) A NAS-ban a feltöltés most is erősen le van szabályozva 5 KB/s-re. A letöltésre mennyire kell odafigyelni? Nálam van úgy, hogy egy nap lejön 30-50GB is, havi szinten olyan 600GB lehet. Ez mennyire probléma? De azt is olvastam, hogy a Huawei routerben be lehet állítani, hogy pl. a NAS felé csak az ADSL-t használja, nekem letöltési sebességre az is elég lenne.
  5. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    Kösz szépen. Ez most így elsőre kicsit kínai volt... :-) Ha lesz "gyorsító" opcióm, hogyan fogom tudni kívülről elérni a Synology NAS-omat? Lehetséges ez? A mostani ASUS routerem megszűnik létezni?
  6. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    Hát ezt lenne jó biztosan tudni.
  7. Törölt_tag7967

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Ma reggel hívtak a T-től, hogy lejárt a hűségidőnk és rábeszéltek erre a "gyorsító" opcióra, aminek most kezdek utánaolvasgatni és nem minden világos... 20 megás ADSL netünk van, de a vonal csak 13 megát bír el, a következő a hálózati felállás itthon: ADSL modem + Asus wifi router + switch. A hálózaton van ugye egy PC, egy Synology NAS, valamint mobil eszközök wifin. A NAS-nak fix ip cím van kiosztva és a Synology saját DDNS szolgáltatásával tudok kapcsolódni hozzá kívülről, bárhonnan, ahol van net. Most viszont azt olvasom, hogy ezzel a gyorsító opcióval elvész ez a DDNS hozzáférés. Igaz ez? Mert ha igen, akkor most még van időm lemondani a dolgot.
×
×
  • Új...