Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8072

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8072 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. @teherwagon Rendben, köszönöm! A héten akkor megpróbálom személyesen intézni, mindenképpen ragaszkodni fogok az eddigi csomaghoz, mert ez számomra a legideálisabb. A doboz nem életbevágóan fontos, de nagyon megörültem, amikor megláttam, mert olyan dolgok vannak benne, amiket egyébként is beszereztem volna. Na mindegy, köszönöm a válaszokat! Majd megírom mire jutottam.
  2. @Roli82 Szia! Köszönöm a válaszod, erről még nem hallottam. És ha ez valóban így van, nem értem, hogy miért nem mondták 3 napja amikor személyesen érdeklődtem, illetve két napja amikor telefonon, hogy ne tápláljak reményeket, hogy sikerülni fog. Mindkét alkalommal azt a tanácsot kaptam, hogy "interneten meg tudom oldani, valami mód biztosan van rá", de ezt a módot sehol senki nem tudja
  3. @teherwagon Köszönöm a válaszod! Ez azért elszomorito, mert ugyanezen a csomagon belul egy másik szamra, kb. egy honapja, amikor meg nem volt megujulva az online felület probléma nelkul tudtunk telefont rendelni. de akkor marad a szemelyes vasarlas.
  4. A kérdésem az lenne, hogy online szeretnék rendelni egy telefont (Huawei p10 plus), amihez egy ajándékdoboz is jár, online vásárlás esetén, személyesen nem. Az online vásárlással azonban az a problémám, hogy a Meglevő előfizetés megújítása alatt folyamatosan felajánl más csomagokat és internetet, ami elvileg nekem ideális lenne. Én nem szeretnék a csomagomon változtatni, de egyszerűen nem találok olyan lehetőséget, ami alatt mindenféle változtatás nélkül meg tudnám rendelni a telefont. Ahogy mondtam üzletben nem szeretném, mert ott nem jár hozza ez az ajándékdoboz. Személyesen is érdeklődtem, ott azt mondták, hogy egy chat ablak felugrik az oldalra való belépéskor, ott érdeklődjek. Ilyenre sem került sor. Tehát, HOGY TUDOK INTERNETEN TELEFONT VÁSÁROLNI A MEGLÉVŐ DÍJCSOMAGOM MEGVÁLTOZTATÁSA NÉLKÜL? Köszönöm a választ előre is!
×
×
  • Új...