Horváth István

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Horváth István a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. hát fogalmam nincs róla ! előző nagy volt ,ez meg kicsike , vékony
 2. igen megoldotta !! tökéletes minden
 3. Kesz vagyok ***** volt a hgw , csere
 4. annyiba segits nekem, hogy már sikerült minden, már csak az kellene hogy lnb, műhold , traszponder frekvencia teszt, ezeknek hol találom a nevét ? mert ezeket kell beállítani
 5. esetleg telefonszámot nem tudsz adni, és úgy nem lenne könnyebb megoldani ?
 6. a tv-n belül, hálózat, hálózati csatlakozás, és ott automatikus vagy kézi , mire menjek ? kézire, akkor megkell adnom a titkosítási kódot, meg is adom , rajta van a hgw-n, elkezd csatlakozni, de az irja sikertelen , mit csinálok rosszul ? az ethernet kábel nincs megfelelően csatlakoztatva, pedig bevan dugva.
 7. se kép se hang nincs hálózatra próbálok felkapcsolódni, ip tv, vezeték nélküli , beírom a hwg található jelszót, és azt írja sikertelen kapcsolodás, miért ?
 8. intertnet kapcsolat van, már beszóltam
 9. Semmi változás, megcsináltam ezt is , ugyan az van, oldalt bejön normálisan mint ahogy eddig a csatorna, ki is tudom választani, viszont kép az nincs egyik tv-n se. más ötlet ?
 10. köszönöm válaszát
 11. Ma reggel megfagyott az adás, kihúztam a modemeket, kb 10 msásodpercre, bedugtam és azóta egyik tv-n sincs kép, ugyan úgy jön be mint eddig, a csatornákat kitudom választani, de kép nincs , csak fekete képernyő ? Mit tudok tenni ? fontos lenne