Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8172

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8172 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag8172

    Gyorsító opció

    Udv! Megprobaltuk mi is meg igenyelni,de nem adjak ki.Kell a Netmania S csomag.A Netmania XS-re nem adjak ki ? Sajnos nalunk a Netmania XS az egyetlen csomag? Marad az 1 Mb/s.Vagy kb jovore a 2 eve kihuzott optikai gerincbol kiepitik a szolgaltatast.(Nem a Telekom!)
  2. Törölt_tag8172

    Gyorsító opció

    Az a gind,hogy asszony sem tudja/emlekszik,hogy milyen csomagot adtak neki.O rendelte es szegenyt minden *****sagra rabeszeltek(sat tv,telefon,net)igy fizetunk majd 8500 korul. A 2 megat azert irtam,mert par eve volt a nevemen internet szolgaltatas,de pont a sebesseg vegett szuntettem meg akkor.Akkor is a rendszer max 2 megat tudott,azt sem mindenutt a faluban. Jelenleg csak egy megaval uzemel.Akkor gondolom megtudjak oldani a Telekom uzletben,hogy atteszik a Netmania S csomagba es megtudra rendelni egyuttal a kiegeszito szolgaltatast is. Sajnos itt ennyit bir a rendszer. 7-8km a kozpont ahova kotnek es a gerinc vezetek is gondolom rez meg.
  3. Törölt_tag8172

    Gyorsító opció

    Szia! Ezt nem lattam a honlapon a megrendelheto otthoni internetnel. Ezzel a csomaggal is megrendelheto akkor ez a kiegeszito szolgaltatas vagy torodjunk bele,hogy marad a max 1Mb/s? Ekezetek hianyaert elnezest,jelenleg telefonrol potyogok.
  4. Törölt_tag8172

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Mi is szeretnénk a párommal megrendelni ezt a kiegészítő szolgáltatást.Amit tudni illik,hogy itt ahol lakom az elérhető maximális letöltési sebesség 2Mb/s.Természetesen ebből jobb esetben megvan az 1Mb/s.Ha nem,akkor telefonálgatás következik.Elég baj ez. A szerelést végző szakember ajánlotta,hogy van ez a lehetőség a "gyenge" letöltési sebesség mellé. Mivel párom nevén van a szolgáltatás és most kötötték be tegnap,így mondtam a páromnak,hogy igényelje meg ezt a kiegészítést. Olvasván a fórumot,már úgy mondtam neki,hogy ne hagyja magát lerázni,mert könnyen megteszik.Így is volt.A megadott számon lerázta a központos hölgyike azzal,hogy csak 10Mb/s csomagtól lehet megrendelni a kiegészítést.Amennyiben jól tudom,Netmánia S a legkisebb csomag,amit otthoni internethez kötnek.Így hát nekünk is az lehet(ha csak nem indítottak egy új csomagot miattunk"szarkazmus") és ott az alap letöltési sebesség a 10Mb/s. Akkor mégis mi a jó fészkesért koptatta le a páromat azzal a szöveggel,amit már említettem?Hát a max 1 Mb/s nem alacsonyabb mint a 10? Mégis,mi a francért úgy van hirdetve akkor,hogy gyorsító? Na mindegy is.Bement a párom a Camponába lévő Telekom üzletbe,majd ott közölték vele,hogy a központos úgyszólván egy b**om. Természetesen megrendelhető számunkra is a kiegészítés!Mivel van benti lefedettség LTE hálózaton,ezért hatalmas előrelépés lenne a mostani sebesség mellé.Munkámhoz nélkülözhetetlen az internet. Fejlesztés a Telekom részéről nem várható!Másik szolgáltató már kiépítette az optikai gerincet,de állítólag elfogyott a pénz,így abból is csak 2018-ra lesz valami. Kérdésem,hogy mennyire megbízható ez a technika?
×
×
  • Új...