Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Deeger

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Deeger eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Üdv.! -A múlt héten sikerült megoldanom a problémát: "adat-egyeztettem"...,még pedig oly módon,hogy bementem egy Telekom-os kirendeltségbe és elvégezték helyettem,pár perc alatt.Valószínűleg nálam az lehetett a gond,hogy külföldről próbáltam elvégezni az online adategyeztetést...,az ügyfélszolgálatos szerint talán ezért nem sikerült. Szóval,ha bárkinek bármi gondja akad,egyszerűbb személyesen "befáradni" hozzájuk és készséggel segítenek!
  2. Természetesen minden adatot jól adtam meg...,több tucatszor is,külön külön mindkét igazolvánnyal! -Nem szükséges "atomfizikusnak" lenned,hogy kitöltsd ...,de sajnos a rendszer "olyan-amilyen"! Nagyon remélem,személyesen sikerül majd elintéznem,bár kétlem hogy más adatbázist használnának! Köszönöm a válaszod!
  3. Üdv.! -Megpróbáltam "online" elvégezni az adategyeztetést,minden adatot hiánytalanul és pontosan adtam meg,előszór a személyazonosító igazolvánnyal majd miután ez nem sikerült,a vezetői engedélyem adataival próbálkoztam,de sikertelenül. "A megadott adatok nem egyeznek meg a központi nyilvántartás adataival!" ...ez elég "érdekes"!-Igaz,mindkét igazolvány idén lett frissítve...,de gondolom ez nem igazán számít. Próbáltam telefonon is egyeztetni,de több mint 1órás hasztalan várakozás után,feladtam. Segítséget kérek,mit és hogyan tegyek a "sikeres" adategyeztetést végett?...Válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...