Deeger

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Deeger a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. azonosítás

  Üdv.! -A múlt héten sikerült megoldanom a problémát: "adat-egyeztettem"...,még pedig oly módon,hogy bementem egy Telekom-os kirendeltségbe és elvégezték helyettem,pár perc alatt.Valószínűleg nálam az lehetett a gond,hogy külföldről próbáltam elvégezni az online adategyeztetést...,az ügyfélszolgálatos szerint talán ezért nem sikerült. Szóval,ha bárkinek bármi gondja akad,egyszerűbb személyesen "befáradni" hozzájuk és készséggel segítenek!
 2. azonosítás

  Szia!-Köszönöm szépen a választ!
 3. azonosítás

  Természetesen minden adatot jól adtam meg...,több tucatszor is,külön külön mindkét igazolvánnyal! -Nem szükséges "atomfizikusnak" lenned,hogy kitöltsd ...,de sajnos a rendszer "olyan-amilyen"! Nagyon remélem,személyesen sikerül majd elintéznem,bár kétlem hogy más adatbázist használnának! Köszönöm a válaszod!
 4. Üdv.! -Megpróbáltam "online" elvégezni az adategyeztetést,minden adatot hiánytalanul és pontosan adtam meg,előszór a személyazonosító igazolvánnyal majd miután ez nem sikerült,a vezetői engedélyem adataival próbálkoztam,de sikertelenül. "A megadott adatok nem egyeznek meg a központi nyilvántartás adataival!" ...ez elég "érdekes"!-Igaz,mindkét igazolvány idén lett frissítve...,de gondolom ez nem igazán számít. Próbáltam telefonon is egyeztetni,de több mint 1órás hasztalan várakozás után,feladtam. Segítséget kérek,mit és hogyan tegyek a "sikeres" adategyeztetést végett?...Válaszokat előre is köszönöm!