Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8473

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag8473 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Megprobaltam A megadott adatok nem egyeznek a központi nyilvántartás adataival Ellenőrizd, hogy a kiválasztott okmányon szereplővel megegyezően adtad-e meg az adataidat érvényes-e még az okmány amit azonosításra használtál.
  2. Megprobaltam az uj es a regi szemelyivel is, sot, atmentem a masik gepre, ahol van ekezetes, magyar billentyu, ott is ugyan azt az uzenetet kuldi, h valszeg az adataim nem egyeznek. Konyorgom, a nevem, lakcimem, szuletesi idom es anyam nevet csak tudom meg! Szerintem a jogsimmal sem fog engedni egyeztetni. Feladom. De ha Ferihegyen az ejszaka kozepen nem jon a beigert taxi, es ott allok egy 2 es egy 4 eves felig ajult gyerekkel, nem tudom mit fogok csinalni, hogyan jutunk el Pecsre Azert koszonom, h probalsz segiteni. Amugy otthon a tesom bement egy ugyfelszolgalatra ahol eloadta a problemamat, azt mondtak, az nem letezik, hogy nem fogadja el kulfoldrol az adategyeztetest. Eeez igen, ez nagy segitseg volt, koszonom Telekom (amugy a kenyerado gazdam, 15 evig voltam Telekomos ...)
  3. Kozben rajottem mi lehet a hiba, uj a szemelyim es sajnos nem emlekszem a regi szamara. Nem fogok en ebbol jol kijonni ... pedig juliusban 2 pici gyerekkel fogok hazarepulni egyedul es bonyolult lesz a haza ut - nem budapesti vagyok.
  4. En is koszonom a valaszt! Csak julius vegen megyek haza Mo.-ra, gondolom addigra elveszitem a szamot. Azert az jo nagy szivas lesz
  5. En kulfoldon tartozkodok es a dominos kartyat probalnam adategyeztetni, de mindig altalanos hibauzenetet ir ki
  6. Sziasztok! Honapok ota kulfoldon tartozkodok (EU), es csak julius vegen megyek haza. Tegnap online akartam adategyeztetni, de tobbszori sikertelenseg utan feladtam - az sms-ben kapott 5 jegyu kodot beirva hibauzenetet kaptam. Viszont nem akarom a szamomat elvesziteni, szerintetek mit tegyek?
×
×
  • Új...