Csominik

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Csominik a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. @btz OOh, rendben, értem,köszönöm. Szóval mindenképpen jobb lesz a helyzet, ha túl lépem a "határt" ha nem. Akkor megnyugodtam
 2. @btz Még egy utolsó kérdés, és nem zaklatlak benneteket. Az alap,mindig elérhető DSL sáv mellé a lelassított minimális mobil adat ág hozzáadódik? Tehát a mostani 750KB/s-os letöltésem mellé hozzátársul majd a 30 GB feletti lassított kevés sávszélesség is?
 3. @b10up Tehát akkor 30 giga felett is elérem azt a sávszélességet, ami jelenleg van?
 4. @btz ááh, értem, köszönöm a felvilágosítást. Viszont az lehetséges, hogy ilyenkor csak a sima DSL-t működtessem? Mert akkor ha jól értelmezem 30 GB után, jelentősen lassabb lenne a letöltésem,mint a mostani 750KB/s. Ilyenkor kivitelezhető az, hogy valahogyan vissza tegyem úgy, hogy csak DSL-ről menjen, tehát a kábelesről, és elérjem az abban foglalt garantáltat? Vagy kénytelen vagyok 30 GB után beérni egy rosszabbal, mint ami most van? (Bocsi hogy ilyenekkel veszem el az idődet, de nem igazán értek hozzá, de viszont érdekel a dolog)
 5. @btz Köszönöm, elolvastam május elejétől mindent. Elég szánalmasnak érzem ezt a korlátot, amit nem is szám szerint tüntetnek fel az ÁSZF-ben. Másrészt az is elég durva, hogy 30GB felett már 1/1 -re csökkentik a le/fel töltést. De azt jól értelmezem, hogy így is le tudok tölteni 1 megabájtot másodpercenként, illetve fel is? Tehát egy 1 Gigás film letöltése az 1024 másodperc, tehát ~ 17 perc? Felfelé is szintén? Köszi a választ
 6. Sziasztok! Nálunk a jövő héten fogják valószínűleg beszerelni ezt a gyorsító opciót egy Netmánia S csomag mellé (ami jelenleg sem a garantált, csak 720kbps). Állítólag 5 giga után lassítanak,de viszont olvastam olyat is, akinek nem lassították utána sem. Nos olyan kérdésem lenne, hogy ha mondjuk Steam-en töltök le egy 20 gigás játékot, vagy torrenten bármilyen fájlt, akkor CSAK lassítják? Illetve ha igen, akkor mennyire? Vissza az alapból meglévő DSL-es (vagy hogy nevezik)-re, vagy valamivel nagyobbra? Mondjuk kicsit pofátlanságnak tartom... A Választ előre is köszönöm, illetve a tapasztalatokat, amik a kérdéseimre válaszok lehetnek.