Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bandi001

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Bandi001 posztolt

  1. 12 órája, anonymus írta:

    Mit szeretnél legyen kint hosszabb ideig az infósáv ?  Akkor az meg egy másik efi réteget fog irritálni... 

    Olvashatóság miatt kár ******  feljebb írtuk hogy úton van következő  fw ami olvashatóságot javítja. 

    E bejegyzés felett elsiklottam az előbb.

    Igen, szeretném, hogy hosszabb ideig legyen látható, több és olvashatóbb infóval.

    "egy másik efi réteget fog irritálni" Na ne márO.o Ha le tudták programozni, hogy az infósáv egyáltalán megjelenjen, akkor csak egy számot kell átírni, hogy mennyi ideig, vagy rábízni a felhasználóra. Lásd az előző bejegyzésemet.

    Engedd már meg nekünk, egyszerű fórumozóknak, hogy ******junk (tőled idéztem, de én kérek elnézést). Ha nem tennénk, nem dolgoznának a következő fw-n.

  2. 9 órája, Papo írta:

    Attól tartok. hogy az 1 mp kicsit kevés, még egy sasszemnek is. :)

    Mellesleg miért is takarja el a fél képernyőt a fekete csík? Mert ami információ benne van, az elférne a negyedében is.

    Azt sem említette senki, hogy a szoftver váltás után felüvöltött a tv. A hangerő legalább a tízszerese lett. Erre mi szükség volt? Mennyivel bájosabb lett volna, ha felugrik egy info képernyő: Megújítottuk... Szeretné kipróbálni? ... Evvel a gombbal tud visszatérni. Meg lehetett volna csinálni, ha a fizető ügyfél a lényeg. de itt nem erről van szó. Eszi-nem eszi, nem kap mást. Nem tetszik neki? Tele van hibával az új felület? Na és. Ki is lehet kapcsolni a tévét. Coki az ügyfélnek. Mindez a 21-ik században. :(

    Teljesen egyetértek. És ha sokan váltanak vissza a régire, azon talán a vezetőség is elgondolkodik.

    8 órája, gombilaci írta:

    Az infó sáv megjelenítési idejét és átlátszóságát nyudtan rábízhatnák a felhasználókra is.

    Menüben +1 opció és kész. De még akár a komplett karakter használat  méretét is. Mint pl. samsung tv mkv feliratozás is 3 méretben állátható.

    Szerintem a hangerő most rendben van. Remélem nem puszkálnak bele, mert akkor már a sokadik lesz egymás után

     

    Őszintén remélem ,hogy az olvashatóság javításában(epg) eltűnik már az a fehér alapon magenta ,mert ez hányinger.  Illetve lehet magenta de csak egy keret és nem teli kijelölés.

    Ez nagyon tetszik. Azok a userek, akik megtalálták pl. a "műsorújság stílusa" beállítási lehetőséget, kaphatnának még pár lehetőséget. A többinek marad a default. Egyébként szerintem ha valaki a mobiljával elboldogul, annak nem lehet gond.

    Van egy 93 cm széles TV-nk (nem képátló). Megmértem: az info sáv minkét oldalán 6-6 cm szürkeség... Ez pazarlás! Több infónak és nagyobb karaktereknek is lenne hely.

    És tanulhatnának a nagyoktól. Pl. az MS, az Apple és a Google is több tesztfázisban, egyre szélesebb körben teszi elérhetővé a szoftvereit, mielőtt véglegesítenék. Ja, és figyelnek a visszajelzésekre!

  3. Ekkor: 2017. 06. 17. at 6:25, Roli82 írta:

    Infó gombra kattints! :)

    Köszi, évekkel ezelőtt felfedeztem ezt a gombot.

    De az előző menüben sokkal kevesebbszer volt rá szükség. Ahogy itt többen is elmondtuk, ha pl. vki olyan, mint én, hogy szereti "végigpörgetni a csatornákat' annak kevés az az idő és az infó amit az új felületen kap.

    2 dolog megoldódott, mióta írtam: a sorozatoknál - már ahol közzéteszik - látható az évad és az epizód. Másik: tényleg töltöttek fel képeket. Sirály.

    FŐ NGATÍVUM: még mindig rövid a csatorna kereséskor rendelkezésre álló idő, hogy eldöntsem, mit akarok nézni: Tudom, tudom, Info gomb, de enélkül is lehetne! Kevesebb infó kisebb betűkkel rövidebb ideig = KATASZTRÓFA!!!

     

  4. Először is egyet tudok érteni az előttem megjelent összes negatív kritikával. Naív vagyok, mondjuk nem tudom kik ezek a "Népszerű" "TV és Internetguru" "Megmondóemberek", tegyük fel, hogy nem kapnak fizetést azért, hogy az elégedetlen felhasználókat lecsillapítsák.

    Annyit megerősítek, hogy nekünk is van még 1 régebbi képcsöves TV-nk és az új menü ott még inkább katasztrófa.

    Ami talán eddig nem hangzott el, és engem leginkább idegesítenek  (az előttem szólókon kívül):

    Mikor mondjuk keresel egy jó műsort, kapcsolgatod a csatornákat és sokkal rövidebb ideig jelennek meg. El se tudod olvasni a megjelenő infókat, olyan rövid. kb. 6 mp. Ja, és még kevesebb infó is van. Pl. egy sorozatnál nem látni, hogy hányadik rész, és a főszereplőkből is kevesebb látszik. És én még nem vagyok öreg !!! Mi van az öregekkel, kicsit lassabb emberekkel??? Nem hiszem, hogy a német öregek olyan k**va gyorsak, kivéve, ha busszal jönnek :)

    Azt azért feltételezem, hogy a következő műsorok képeit előbb-utóbb feltöltik, azt gondolom ezért is változtattak, de talán korai volt élesíteni.

    Még nem mélyedtem nagyon bele, de most ennyi.

×
×
  • Új...