Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bandi001

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Bandi001 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Bandi001

  IPTV

  E bejegyzés felett elsiklottam az előbb. Igen, szeretném, hogy hosszabb ideig legyen látható, több és olvashatóbb infóval. "egy másik efi réteget fog irritálni" Na ne már Ha le tudták programozni, hogy az infósáv egyáltalán megjelenjen, akkor csak egy számot kell átírni, hogy mennyi ideig, vagy rábízni a felhasználóra. Lásd az előző bejegyzésemet. Engedd már meg nekünk, egyszerű fórumozóknak, hogy ******junk (tőled idéztem, de én kérek elnézést). Ha nem tennénk, nem dolgoznának a következő fw-n.
 2. Bandi001

  IPTV

  Teljesen egyetértek. És ha sokan váltanak vissza a régire, azon talán a vezetőség is elgondolkodik. Ez nagyon tetszik. Azok a userek, akik megtalálták pl. a "műsorújság stílusa" beállítási lehetőséget, kaphatnának még pár lehetőséget. A többinek marad a default. Egyébként szerintem ha valaki a mobiljával elboldogul, annak nem lehet gond. Van egy 93 cm széles TV-nk (nem képátló). Megmértem: az info sáv minkét oldalán 6-6 cm szürkeség... Ez pazarlás! Több infónak és nagyobb karaktereknek is lenne hely. És tanulhatnának a nagyoktól. Pl. az MS, az Apple és a Google is több tesztfázisban, egyre szélesebb körben teszi elérhetővé a szoftvereit, mielőtt véglegesítenék. Ja, és figyelnek a visszajelzésekre!
 3. Bandi001

  IPTV

  Köszi, évekkel ezelőtt felfedeztem ezt a gombot. De az előző menüben sokkal kevesebbszer volt rá szükség. Ahogy itt többen is elmondtuk, ha pl. vki olyan, mint én, hogy szereti "végigpörgetni a csatornákat' annak kevés az az idő és az infó amit az új felületen kap. 2 dolog megoldódott, mióta írtam: a sorozatoknál - már ahol közzéteszik - látható az évad és az epizód. Másik: tényleg töltöttek fel képeket. Sirály. FŐ NGATÍVUM: még mindig rövid a csatorna kereséskor rendelkezésre álló idő, hogy eldöntsem, mit akarok nézni: Tudom, tudom, Info gomb, de enélkül is lehetne! Kevesebb infó kisebb betűkkel rövidebb ideig = KATASZTRÓFA!!!
 4. Bandi001

  IPTV

  Először is egyet tudok érteni az előttem megjelent összes negatív kritikával. Naív vagyok, mondjuk nem tudom kik ezek a "Népszerű" "TV és Internetguru" "Megmondóemberek", tegyük fel, hogy nem kapnak fizetést azért, hogy az elégedetlen felhasználókat lecsillapítsák. Annyit megerősítek, hogy nekünk is van még 1 régebbi képcsöves TV-nk és az új menü ott még inkább katasztrófa. Ami talán eddig nem hangzott el, és engem leginkább idegesítenek (az előttem szólókon kívül): Mikor mondjuk keresel egy jó műsort, kapcsolgatod a csatornákat és sokkal rövidebb ideig jelennek meg. El se tudod olvasni a megjelenő infókat, olyan rövid. kb. 6 mp. Ja, és még kevesebb infó is van. Pl. egy sorozatnál nem látni, hogy hányadik rész, és a főszereplőkből is kevesebb látszik. És én még nem vagyok öreg !!! Mi van az öregekkel, kicsit lassabb emberekkel??? Nem hiszem, hogy a német öregek olyan k**va gyorsak, kivéve, ha busszal jönnek Azt azért feltételezem, hogy a következő műsorok képeit előbb-utóbb feltöltik, azt gondolom ezért is változtattak, de talán korai volt élesíteni. Még nem mélyedtem nagyon bele, de most ennyi.
×
×
 • Új...