Strogof Mihály

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Strogof Mihály posztolt

 1. Üdvözlet! Vásárroltam kb. 2 éve a jófogáson egy Iphone 5S telefont, hibátlan de most függetleníteni szeretném de nem találom az adásvételimet. Ilyenkor mi a teendő? A Telekom megtudja nézni a készülék azonosítói alapján, hogy valóban legális a készülék?Nincs rajta semmi hűség nár. Én tizenéve Telekom előfizető vagyok. Nem is változtatnék ezen csak el szeretném adni mert vettem egy másikat és függetlenként nagyobb az esély. Sztrogof
 2. És ha az Apple-nek ír és kérelmezi a függetlenítést, Őket tájékoztatja a Telekom,hogy már nincs hűség (és semmiféle korlátozás a telefonon) és így esetleg.??De hova írjak kérelmet az Apple oldalán?
 3. Akkor ha valaki elveszíti a papírjait a használt telefonjának azt nem lehet függetleníteni akkor sem ha Telekom látja, hogy a volt gazdája nem jelezte, hogy ellopták ? A függetlenítéssel egyébbként semmi kára nem származik senkinek, a volt gazdának sem mert én mint mostani tulaj fizetem a költségeket?! Nem Téged bántalak csak értelmetlen. Egyébbként is milyen jogon korlátozza bármelyik szolgáltató ( ha a hűségidő lejárt ) az én kifizetett készülékemet!
 4. Köszönöm, rendes vagy csak ez rajtam nem segít!!
 5. Köszönöm, akkor ki mit javasol? Esetleg szórjak a fejemre hamut és vándoroljak ki Dél-Amáliába?
 6. Nem, mindent kaptam vele (akkor mielőtt megvettem le is ellenőriztem, hibátlan, tiszta a telefon). a mai napig tökéletesen működik csak másikat vettem .
 7. És akkor most soha az életben nem lehet megoldani.Nekik a legesgyszerűbb azonosítani a készüléket, náluk lett anno vásárolva? Nem Téged bántalak, csak ez megint annyira érthetetlen, ha így van.
 8. Gratulálok! Azért jó ha van aki sokkal figyelmesebb mint mi! Fogalmam se volt erről a törvény elfogadásról! Köszönöm!!!!