Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8762

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag8762 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. És ha az Apple-nek ír és kérelmezi a függetlenítést, Őket tájékoztatja a Telekom,hogy már nincs hűség (és semmiféle korlátozás a telefonon) és így esetleg.??De hova írjak kérelmet az Apple oldalán?
  2. Akkor ha valaki elveszíti a papírjait a használt telefonjának azt nem lehet függetleníteni akkor sem ha Telekom látja, hogy a volt gazdája nem jelezte, hogy ellopták ? A függetlenítéssel egyébbként semmi kára nem származik senkinek, a volt gazdának sem mert én mint mostani tulaj fizetem a költségeket?! Nem Téged bántalak csak értelmetlen. Egyébbként is milyen jogon korlátozza bármelyik szolgáltató ( ha a hűségidő lejárt ) az én kifizetett készülékemet!
  3. Köszönöm, rendes vagy csak ez rajtam nem segít!!
  4. Köszönöm, akkor ki mit javasol? Esetleg szórjak a fejemre hamut és vándoroljak ki Dél-Amáliába?
  5. Nem, mindent kaptam vele (akkor mielőtt megvettem le is ellenőriztem, hibátlan, tiszta a telefon). a mai napig tökéletesen működik csak másikat vettem .
  6. És akkor most soha az életben nem lehet megoldani.Nekik a legesgyszerűbb azonosítani a készüléket, náluk lett anno vásárolva? Nem Téged bántalak, csak ez megint annyira érthetetlen, ha így van.
  7. Gratulálok! Azért jó ha van aki sokkal figyelmesebb mint mi! Fogalmam se volt erről a törvény elfogadásról! Köszönöm!!!!

  8. Üdvözlet! Vásárroltam kb. 2 éve a jófogáson egy Iphone 5S telefont, hibátlan de most függetleníteni szeretném de nem találom az adásvételimet. Ilyenkor mi a teendő? A Telekom megtudja nézni a készülék azonosítói alapján, hogy valóban legális a készülék?Nincs rajta semmi hűség nár. Én tizenéve Telekom előfizető vagyok. Nem is változtatnék ezen csak el szeretném adni mert vettem egy másikat és függetlenként nagyobb az esély. Sztrogof
×
×
  • Új...