Tanárbácsi

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Tanárbácsi a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Én most már évek óta IPTV-t használok. Hogy mekkora a tárhely nem tudom, de nekem sorozatok, filmek tömege van felvéve és a kapacítás felét sem éri el. Amiatt, hogy nincs hely, még soha nem kellett törölnöm semmit. (Innen kinyerni semmilyen formában nem lehet a felvételeket, csak megnézni) Annak ellenére, hogy most ez a frissítés nem tudom mennyire sikerült jól, mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg a felvétel funkció miatt. (Pl. vannak sorozatok melyeket szeretek, felveszem őket és a reklámokat simán áttekerem.) Ráadásul pont most vezették be, hogy valamilyen logika szerint, bizony csatornák műsorát pár napra visszamenőleg meg lehet nézni.
 2. Most kinyomoztam, hogy ez nem funkció vesztés. Az "Opciok" gomb megnyomásánál lehet Kedvencek/Összes csatorna között váltani! Az opció gomb a távirányító legalsó sorában, balról jobbra a harmadik!
 3. A megoldás a következő: "Opció" gomb megnyomása után lehet váltani a "kedvencek" és az "Összes csatorna" között.
 4. Te vagy a szerencsésebb. Bűn rossz lett. Mindent elcsesztek benne, amit lehetett!
 5. Én ezt el sem akartam hinni. Nagyon csúnyán elbaltázták. Nem is értem, hogy merészelnek havi kb 10000 forint fejében kicseszni velem. Elképesztő. Ha nem lenne a felvétel funkció, már rég otthagytam volna az egészet és átmennék a sokkal olcsóbb * * * * -hez!
 6. A "műsorújság" gomb megnyomásával megjelennek a "Kedvencek" Hogyan láthatom egyszer a kedvenceket, egyszer az összes csatornát, mint eddig? Ugye nem butították le ezt is, mint pl. a telefon/műsorújság összerendelést, ahol eddig össze lehetett akkor is rendelni, ha nem egy hálózaton volt a két egység? Mert most már ez is lehetetlen. Eltünt a t-home honlapján lehetséges csatorna beállítás is. MIért? Összességében az utóbbi évek "fejlesztései RENDRE visszalépések. Lassan a ***** is okosabb, mint az IP-TV, igaz ez háromszor ennyibe kererül!