Gabi0707

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Gabi0707 posztolt


 1. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

  Most már előrébb vagyok, és ha működőképes lesz, akkor ezt kell meglépnem ár tekintetében.

  Köszönöm még egyszer, szép napot nektek!


 2. Értem, köszönöm a válaszokat.

  Nálam maximálisan az 50 megás csomag lenne elérhető, és 200 forinttal kerülne többe, mint a mostani M-es csomag, ami nevetséges tétel, így ezen gondolkozni sem kell.

  Akkor ha megkötöm ezt a szerződést, nekem külön kellene jeleznem feléjük, hogy szeretném ha két érpáron jönne be a szolgáltatás?

  Illetve itt is adnának erre egy speciális készüléket, ahol a modem és a router egyben van, vagy ezt nekem kell biztosítani? (gondolom ha adnak, akkor az bérleti költséges még pluszban)


 3. Köszönöm ismét a választ!

  Nagyon figyelemfelkeltő az írás, amit belinkeltél.

  Fel is merült még pár kérdés:

  1. gyakorlatilag ugyanannyi pénzért kapnék többet, sőt korlátok nélkül?

  2. Vagy ez milyen költségen mozogna? a gyorsító durván ezer forint egy hónapra, de ez akkor mennyi?

   

   


 4. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Teljesen világos így már. Arra akartam leginkább kihegyezni, hogy végül én így is- úgy is jobban járok, mivel "több" lesz a sávszélességem, és így kell dönteni, hogy megér-e ez nekem havi plusz pénzt . (ahol élek logikusabb konkurencia nincs)

  "Gyorsító helyett 2 érpár nem lenne megoldható ?"

  Igazából erről csak annyit tudok, hogy 2 db elérésre-végpontra-kábelre biztosítanák a sávszélességemet. Azaz pl két asztali gépről tudnék ugyanazzal a sávszélességgel internetezni. Erről nagyon több információt nem is tudok. Ez a két opciót is a szerelő említette meg, miután rákérdeztem a digitális telefonszolgáltatásra, amit pedig sokadik hibabejelentés után említettek. Tudsz írni, vagy linkelni erről az opcióról?

   


 5. Sziasztok!

  Végig olvasgattam, viszont pár dolgot szeretnék tisztázni a gyorsítással kapcsolatban, segítenétek nekem ebben?

  1. kérdés: 100 gigát adnak havonta. Igaz?

  2.kérdés: Napi szinten max 5 giga (bár írtátok, hogy újabban 10 giga). Igaz?

  3.kérdés: Gondolom a fenti korlát, az letöltés+feltöltésre vonatkozik. Igaz?

  4.kérdés: Ha ezt elérjük, akkor csak a szokásos vezetékes internet sebességet kapjuk. Vagy létezik még a mobilos rész is, csak azt is korlátozzák?

  (valahol írjátok, hogy 5 mega letöltésre, és 2 mega feltöltésre korlátozzák, és gondolom akkor ehhez jön a szokásos- előfizetett normál kábelről az internet sebesség)

  5.kérdés: A napi limitet végül mivel lehet elérni?  Ez végképp nem világos. Olvasom, hogy van ahol a youtube-al nem lehet, és van ahol kilehet meríteni a limitet. Lehet vele torrentezni, de steam-ről is mehet le, vagy akár munkahelyi google drive használattal is (egy vezetői beszámoló azért ott is elérhet egy szép nagy csomagot), a lényeg, hogy forgalom legyen?

   

  Köszönöm a válaszotokat előre is!