Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gabi0707

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Gabi0707 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Gabi0707

  Gyorsító opció

  Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Most már előrébb vagyok, és ha működőképes lesz, akkor ezt kell meglépnem ár tekintetében. Köszönöm még egyszer, szép napot nektek!
 2. Gabi0707

  Gyorsító opció

  Értem, köszönöm a válaszokat. Nálam maximálisan az 50 megás csomag lenne elérhető, és 200 forinttal kerülne többe, mint a mostani M-es csomag, ami nevetséges tétel, így ezen gondolkozni sem kell. Akkor ha megkötöm ezt a szerződést, nekem külön kellene jeleznem feléjük, hogy szeretném ha két érpáron jönne be a szolgáltatás? Illetve itt is adnának erre egy speciális készüléket, ahol a modem és a router egyben van, vagy ezt nekem kell biztosítani? (gondolom ha adnak, akkor az bérleti költséges még pluszban)
 3. Gabi0707

  Gyorsító opció

  Köszönöm ismét a választ! Nagyon figyelemfelkeltő az írás, amit belinkeltél. Fel is merült még pár kérdés: 1. gyakorlatilag ugyanannyi pénzért kapnék többet, sőt korlátok nélkül? 2. Vagy ez milyen költségen mozogna? a gyorsító durván ezer forint egy hónapra, de ez akkor mennyi?
 4. Gabi0707

  Gyorsító opció

  Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Teljesen világos így már. Arra akartam leginkább kihegyezni, hogy végül én így is- úgy is jobban járok, mivel "több" lesz a sávszélességem, és így kell dönteni, hogy megér-e ez nekem havi plusz pénzt . (ahol élek logikusabb konkurencia nincs) "Gyorsító helyett 2 érpár nem lenne megoldható ?" Igazából erről csak annyit tudok, hogy 2 db elérésre-végpontra-kábelre biztosítanák a sávszélességemet. Azaz pl két asztali gépről tudnék ugyanazzal a sávszélességgel internetezni. Erről nagyon több információt nem is tudok. Ez a két opciót is a szerelő említette meg, miután rákérdeztem a digitális telefonszolgáltatásra, amit pedig sokadik hibabejelentés után említettek. Tudsz írni, vagy linkelni erről az opcióról?
 5. Gabi0707

  Gyorsító opció

  Sziasztok! Végig olvasgattam, viszont pár dolgot szeretnék tisztázni a gyorsítással kapcsolatban, segítenétek nekem ebben? 1. kérdés: 100 gigát adnak havonta. Igaz? 2.kérdés: Napi szinten max 5 giga (bár írtátok, hogy újabban 10 giga). Igaz? 3.kérdés: Gondolom a fenti korlát, az letöltés+feltöltésre vonatkozik. Igaz? 4.kérdés: Ha ezt elérjük, akkor csak a szokásos vezetékes internet sebességet kapjuk. Vagy létezik még a mobilos rész is, csak azt is korlátozzák? (valahol írjátok, hogy 5 mega letöltésre, és 2 mega feltöltésre korlátozzák, és gondolom akkor ehhez jön a szokásos- előfizetett normál kábelről az internet sebesség) 5.kérdés: A napi limitet végül mivel lehet elérni? Ez végképp nem világos. Olvasom, hogy van ahol a youtube-al nem lehet, és van ahol kilehet meríteni a limitet. Lehet vele torrentezni, de steam-ről is mehet le, vagy akár munkahelyi google drive használattal is (egy vezetői beszámoló azért ott is elérhet egy szép nagy csomagot), a lényeg, hogy forgalom legyen? Köszönöm a válaszotokat előre is!
×
×
 • Új...