Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bandi01

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Bandi01 posztolt

  1. A net neutrality-t nem szegik meg ezzel, hogy bizonyos címek felé rosszabb utakat használnak? Lehet nem is az NMHH-nál kéne panaszkodni, hanem az EU-ba valahol, mert ez minden ügyfelet érint a DTAG csoportban. Már ideje lenne, hogy kapjon az egész cégcsoport egy jó kis bírságot a nyakába. Valaki próbálta már ezt EU-ba jelenteni? 

    Amúgy régen láttam itt a nagy

    telekom ""szakértőket"" ezzel kapcsolatban írni@Telekom szakértő

    Itt vagytok még? Olvassátok? Mi a helyzet az ügyben? Még mindig b***tok az ügyfelekre? 

  2. 13 perce, RViktor írta:

    Napi trace:
    Tracing route to one.one.one.one [1.0.0.1]
    over a maximum of 30 hops:

      1     1 ms     1 ms     1 ms  192.168.1.1
      2     3 ms     3 ms     3 ms  lo1.bsr3-kobanya.net.telekom.hu [145.236.238.140]
      3     4 ms     4 ms     4 ms  c-ge1-2.osr0-krisztina.net.telekom.hu [81.183.246.63]
      4     4 ms     4 ms     3 ms  81.183.3.60
      5     *        *        *     Request timed out.
      6     9 ms     9 ms     9 ms  80.156.160.221
      7     *       19 ms     *     if-bundle-12-2.qcore2.fnm-frankfurt.as6453.net [195.219.25.30]
      8     *        *        *     Request timed out.
      9   125 ms   129 ms   129 ms  172.70.244.5
     10   123 ms   124 ms   124 ms  one.one.one.one [1.0.0.1]

    Trace complete.

    Pedig már pont akartam írni, hogy valami történt. IPv6, még mindig Bécsbe megy a forgalom, de javult a helyzet

     

    Screenshot_2024-06-08-20-56-28-999_com.android.chrome.jpg

  3. 58 perce, RViktor írta:

    Az jobban nyomja :) Megkértem az AI-t hogy válaszoljon nekem erre, mint Telekom szakértő:
    Kedves Viktor,

    Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételeidet és részletes visszajelzésedet a helyzetről. Az általad leírt problémákat komolyan vesszük, és az ilyen jellegű visszajelzések segítenek nekünk a szolgáltatásaink folyamatos javításában.

    1. **Cloudflare problémák és nemzetközi sávszélesség:**
       Valóban tisztában vagyunk azzal, hogy a Cloudflare egy jelentős piaci szereplő, és az általuk nyújtott szolgáltatások nagy hatással vannak az internet használatára. A direct peering lehetőségének megvizsgálása és a BIX használata is napirenden van, hogy a forgalmat optimálisan tudjuk kezelni. Azonban ezek a megoldások időt és alapos tervezést igényelnek, hogy biztosítani tudjuk a stabil és megbízható kapcsolatot.

    2. **Nemzetközi forgalom lassulása:**
       Az általad említett nemzetközi sávszélesség problémái tudomásunk szerint a Cloudflare-rel kapcsolatos forgalom eltereléséből adódnak. Kollégáink jelenleg is dolgoznak azon, hogy ezen a helyzeten javítsanak. A nemzetközi forgalom optimalizálása érdekében különböző megoldásokat vizsgálunk, hogy visszaállíthassuk a korábbi, zökkenőmentes szolgáltatást.

    3. **Technikai háttér és peering politika:**
       A direct peering egy hosszabb távú stratégiai döntés, amelyet alaposan át kell gondolnunk. Fontos, hogy a szolgáltatás minőségét és a hálózat stabilitását hosszú távon is biztosítani tudjuk. Jelenleg is folynak az egyeztetések és a tervezések ennek megvalósítása érdekében.

    4. **Hivatalos információk és kommunikáció:**
       Az általad említett Cloudflare Community oldalakon olvasható információkat mi is figyelemmel követjük. A kommunikációnk célja, hogy minél hamarabb és minél pontosabb információkat nyújtsunk az ügyfeleinknek. Azonban bizonyos technikai és stratégiai kérdések esetében hosszabb időbe telik, míg minden részletet tisztázni tudunk.

    Ismételten köszönjük a türelmedet és az együttműködésedet. Bízunk benne, hogy hamarosan megoldódik a probléma, és ismét elégedetten használhatod szolgáltatásainkat. Ha bármilyen további kérdésed van, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

    Üdvözlettel,
    Telekom szakértő !!!AI írta!!!

    Csak az a baj, hogy ezek közül egyik pontot sem csinálják

  4. 7 órája, Telekom szakértő írta:

    Sziasztok! 

    Társaságunk hosszabb ideje foglalkozik a problémával, de a mielőbbi megoldás érdekében arra kérnénk titeket, hogy közvetlenül a CloudFlare felé is jelezzétek a problémát, ezzel is segítve a munkánkat. ^Dániel

    Ezt már egyszer bemásoltátok ide, mielőtt valamelyik kolléga írna ezzel a fiókkal, jó lenne ha visszaolvasna. 

    Amíg nem vesztek fel hibajegyet emiatt én nem vagyok hajlandó MT azonosítót küldeni, amúgy is jeleztem már 1414-en és elhajtottatok. 

    Még egyszer leírom.(lehet segít ha lassabban olvassátok) Mindent megkaptatok a probléma megoldásához, több speedtest, ping, traceroute került ide feltöltésre. Mi kell még? Cloudflare rátok vár, hogy megoldódhasson a probléma. 

  5. 9 órája, Telekom szakértő írta:

    Sziasztok!

    A problémát továbbítjuk illetékes területünk felé. Ahhoz, hogy kollégáink kivizsgálhassák, ellenőrizhessék, kérjük, privát üzenetben küldjétek el az előfizetésetek MT azonosítóját, az érintett szolgáltatás nevét, a cél és forrás IP címet (milyen IP címmel érhető el?) és logokat (ping, trace, delay, packet loss)! Együttműködéseteket köszönjük! ^Zoltán

    Nyittok erre hibajegyet? Fizettek ezután kötbért? Ha úgysem, akkor nem látom értelmét. Továbbra sem egyedi probléma, ezeket ti is megtudjátok mérni ezen az oldalon. https://speed.cloudflare.com/

    Minden infó nálatok van ami a probléma megoldásához szükséges, szurkolok nektek. Érdemes lenne megnézni azokat is, amiket korábban linkeltem. 

  6. 34 perce, Bandi01 írta:

    Este 18-19h-ig volt kb elfogadható, azóta megint hatalmas a ping és a packetloss cloudflare irányba. A cloudflare speedtest ezzel az eredménnyel zárul az 500 Mbps otthoni nettel.
    kipróbáltam az iPV6 letiltásával is és úgy nem Bécshez hanem a Frankfurti Datacenterhez csatlakozik
    image.thumb.png.d8b694607bd00aa5a5349a57f5de5352.png
    image.thumb.png.95e428d26973dc4115dddac8e9e2f6fc.png

     

    ""A tettek hálózata"" kéremszépen

    Hoztam még pár linket
    Itt is említik az MT problémákat a közepe felé
    https://blog.cloudflare.com/eu-network-usage-fees

    Cloudflare fórumon panaszkodnak MT ügyfelek
    https://community.cloudflare.com/t/our-server-in-frankfurt-germany-eu-is-being-proxied-from-the-newark-nj-us-datacenter/610483

    https://community.cloudflare.com/t/high-latency-packet-loss-low-bandwidth-from-magyar-telekom-network/428358

  7. Este 18-19h-ig volt kb elfogadható, azóta megint hatalmas a ping és a packetloss cloudflare irányba. A cloudflare speedtest ezzel az eredménnyel zárul az 500 Mbps otthoni nettel.
    kipróbáltam az iPV6 letiltásával is és úgy nem Bécshez hanem a Frankfurti Datacenterhez csatlakozik
    image.thumb.png.d8b694607bd00aa5a5349a57f5de5352.png
    image.thumb.png.95e428d26973dc4115dddac8e9e2f6fc.png

     

    ""A tettek hálózata"" kéremszépen

  8. 40 perce, Telekom szakértő írta:

    Kedves benedict! A probléma kivizsgálásához szeretnénk elkérni az MT ügyfél-azonosítódat is, amit privát üzenetben várunk. Együttműködésedet köszönjük! ^Gabriella

    Nem egyedi a probléma, nem segít semmit a probléma megoldásában az MT azonosító. Valószínűleg ti is tudtok ilyen számokat mérni.

  9. Magyar szolgáltatók közül csak a telekomnál van ez a probléma, szóval lehet jobb is, hogy kicsillagozták, mert így igazából pontosabb, a csillag helyére bármelyik más jelenleg Magyarországon működő szolgáltatót beilleszthetsz (persze aki nem épít a telekomra) 

  10. 2 órája, ADMIN írta:

    Köszönjük az észrevételt, mi is látjuk és érzékeljük, hogy az utóbbi időszakban nehézségekbe ütközik a Cloudflare átjáró megszokott minőségben történő használata. A probléma abból adódik, hogy jelenleg olyan útvonalon érkezik hozzánk tőlük az adatforgalom, mely túlzsúfolt, ezért azon torlódások alakulhatnak ki az esti órákban. A hálózatunk és a szolgáltatásunk továbbra is rendben van, azonban amíg a hozzánk eljutó tartalom szűkített keresztmetszeten érkezik, addig lehetséges, hogy a Cloudfare nem használja ki a Magyar Telekom hálózatának kapacitását, így továbbra is érzékelhető lesz a minőségi probléma.
    Érdemes a tapasztalt hibákat a Cloudfare felé is jelezni. Anyavállalatunk, a Deutsche Telekom felvette a kapcsolatot a Cloudfare üzemeltetőivel annak érdekében, hogy minél gyorsabban újra a régi minőségben tudják használni a felhasználók az általuk kiszolgált platformokat.

    Legutóbbi időszakban?? Legalább 3 éve nem csináltok semmit, hogy megjavuljon, csak az ígérgetés meg a mutogatás megy ezerrel. Nagyon idegesítő, hogy ilyen inkompetensek vagytok és nem tudjátok megoldani. A Deutsche Telekomnak és a Cloudflare-nek már régen meg kellett volna egyeznie erről, de hát egyik sem akar engedni és a fogyasztók szívnak.

    csak pár panasz a cloudflare és a Deutsche Telekom fórumairól az elmúlt évekből a teljesség igénye nélkül:

    https://community.cloudflare.com/t/speed-issue-for-hungarian-telekom-users/296067/15
    https://telekomhilft.telekom.de/t5/Festnetz-Internet/Paketverlust-High-Ping/td-p/4799052

    https://telekomhilft.telekom.de/t5/Festnetz-Internet/Verbindungen-zu-Cloudflare-extrem-langsam/td-p/6583820

    https://telekomhilft.telekom.de/t5/Festnetz-Internet/3-Tage-Cloudflare-Probleme/m-p/6342875/emcs_t/S2h8ZW1haWx8dG9waWNfc3Vic2NyaXB0aW9ufExNSFJZRFFVS1pKMkpQfDYzNDI4NzV8U1VCU0NSSVBUSU9OU3xoSw#M2131936

×
×
  • Új...