Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Joshi

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Joshi eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Joshi

  Kábelnet

  Mindenesetre bennhagytam a modemben a kábelt, ha mérni kell akkor mérni kell. MS Netmonitort meg NetWorx-ot telepitettem a net figyelésére. Ami furcsa, ismeretlen és netet kér: CryptSvc FDResPub RpcSs
 2. Joshi

  Kábelnet

  Most reklamáltam s újból újraindították a rendszert, megint felment 60 Mb/s körülire (koax) wifin is ennyi.
 3. Joshi

  Kábelnet

  tiszta eszköz? két laptop két tv és három wifin lévő mobil. Kéne vennem vezetéket s rádugni az egyik lapit és úgy mérni? A régi vezeték megvan csak a falban nincs kedvem kihúzni
 4. Joshi

  Kábelnet

  A kikapcs-bekapcsból azért lassan kezd elegem lenni. Nem azért fizetek elő a szolgáltatásra, hogy majd mindennap kikapcsoljam-visszakapcsoljam a modemet, a TV-t és mobilról telefonáljak a szolgáltatónak, mert a vezetékes is süket.
 5. Joshi

  Kábelnet

  Sziasztok! Tegnap reklamáltam a Telekomnál, mert lassú a net. A 120 Mb/s helyett 4 Mb/s-on ment. Nagy nehezen sikerült elérnem, hogy a modemet bentről újraindította az ügyintéző. Ekkor elérte a 28 Mb/s-ot a letöltési sebesség. Mivel ezzel nem elégedtem meg egy újabb beállítás és reboot után 50-60 Mb/s lett a sebesség. Most pedig újból leesett 14-15 Mb/s-ra. Ez mitől lehet? Az első kép a javítás után készült, akkor a Win 150 Mb/s -et mutatott - azaz a WIFI normálisan működött, ma 65 Mb/s -ot mutat. A második kép a szélessav.net mérése. Tegnap 60 Mb/s körüli értéken ment, a mai most látható. Annyit hozzátennék, hogy egyszer kétszer tapasztalni egy "fagyást" és a sebesség leesik, valamint a TV is befagy. Mitől van ez?
 6. Sziasztok! Az a problémám, hogy pár nappal ezelőtt az egész IPTV behalt egy kábelhiba miatt. Ekkor átlag 65 Mb/s sebességű volt a net. Kijött a szerelő, mókolt egy kicsit, új vezetéket tett, stb. Felment 150 Mb/s-ra (!) a net és minden normálisan ment. Ma befagyott egyszer TV és az internet sebesség is visszaesett 65 Mb/s-ra. Mi történt?
×
×
 • Új...