Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Nándy

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Nándy eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. ezt az emailt kaptam mikor megrendeltem a a telót szóval ez egy kicsit nem be etetés szagú és az előleg hol van? mert nem látom mert átvételkor fizetendő 0 ft akkor biztos én vagyok vak és azt a pár 10 ezres előleget nem látom
  2. Sajnos nincs csak azért szerettem volna előfizetést kötni mert ez a promóció hogy 99 ezer kedvezmény a készülék árából és plusz kiegészítő pack ez nagyon jónak tűnt és mivel egyben nem akaróztam 200000 ezert fizetni és ha már ilyen készüléket veszek jól jönnek a korlátlan dolgok amit az előfizetés ajánl gondoltam megrendelem de igen csak feltüntethetné megrendeléskor a becsült előleget és úgy tüntetné fel az árait ne csak azt hogy 1 ft és hogy szállításkor fizetendő 0ft és ugyan ennyi kezdőrészletél és vársz napokat és benyögnek 80-100 ezres előleget szerintem ez nem teljesen korrekt hiszen azért vesz részletre telefont az ember vagy bár mi mást mert egyben nincs annyi pénze 3-napja várom a hívást ha hívnak akkor mindenképp beszámolok hogy alakult a dolgok ha bár most egy kicsit le lombozódtam erre 80-100 ezres előlegek hallatán.
  3. értem hát még gondolkozom rajta akkor lényegében ha 80 ezret kéne előre fizetnem akkor kb 4 hónapig nem lenne havi számlám még az előleg tart?
  4. értem hát én ilyen 30-35 ezer előleget vártam akkor inkább lehet 2-havi pénzem meg gyűjtöm és egyben megveszem a telót pont azért akartam mert havonta azt a 22 ezeret elbírna a bánkártyám de egyben nagyobb összeget nem raktam kifizetni mert a *****fon-ál 35 ezer előleggel van de ez a kiegészítő pack meg fogot és a 99 ezer kedvezmény és ha tuti összeget kapok majd az előleg megalapításara még ott is letudom mondani a telót?
  5. Helló rendeltem online egy samsung galaxy s8 készüléket kiegészítő csomaggal és elvileg 99 ezer kedvezmény 2-év hűséggel én ezt meg is rendeltem mert nagyon meg fogott most egyenlőre jóváhagyásra vár azt írja 0 ft átvételkor fizetendő az emailban és előleget sem tüntetek fel az emailban amit küldtek havi 17000 ft lenne a csomagom havonta a készülék díjával együtt szerintetek menyi előlegre számíthatok új előfizetőként?
×
×
  • Új...