Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

indi

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit indi posztolt

  1. Sziasztok!

    Úgy érzem kezdek egyéni rekordot elérni: jelenlegi uptime a sage-en:  35 nap 23ó:38p

    Lehetséges hogy ez egy kicsit sok neki és néha újra kellene indítani? Sávszél igazából megvan, viszont kellemetlenül hosszú ideig tölt egy-egy weboldalt. pl: index.hu kb 6 másodperc mire elkezd megjelenni. Addig csak "szerver azonosítása folyamatban" vagy valami ilyesmit ír a chrome. Lehetséges hogy valami dns probléma esetleg?

    (Biztos nem a gép ilyen lassú.. i7, 16gb ram, ssd, friss windows10)

  2. Sziasztok!

    Most regisztráltam mert láttam hogy van itt élet  Elkezdtem olvasgatni hogy miről volt szó eddig, de kb a 8. oldalig jutottam

    Ami miatt idekerültem, az a távoli konfigurálás. Belövöm a pipát, https-el be is jön a login oldal, de nem fogadja el a jelszót, amit 192.168.0.1-es címen simán elfogad. Erre valami ötlet? Valamint kérdésem lenne még az is, hogy a " WAN blokkolás" az mit is jelent pontosan?

    Ja és még valami: kb 1 hónapja lett lecserélve a jó öreg Cisco a Sage-re. A Cisco már nagyon lassan akart felcsatlakozni a központhoz, valamint ha olyan kedve volt akkor el is dobta a külső IP-t. Mikor kijött a szerelő és kicserélte, akkor hozzáfűzte, hogy sokkal többet fogok szívni a Sage-el, mert kiszúrta hogy van egy IP kamera a házon és az ilyen kamerák összezavarják a Sage-t, pl. 100%-on járatják a prociját. Ez igaz lehet vagy csak csesztetni akart? Egyébként mióta itt van a Sage, azóta semmi gáz nem volt a nettel. Használjuk a 2.4-et és az 5-öt is rendesen, van egy kis szerver ami torrentezik, fut rajta egy Serviio, feldolgozza a kamera felvételeket és eddig semmi baj nem volt. Ja és az IPTV is csak párszor fagyott azóta. A Cisco-val simán volt napi 10-15 alkalom.

×
×
  • Új...