elitelektronika

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

elitelektronika a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Jó napot. Egy kis utca rész-t két kisebb,és egy nagyobb házzal(15-20) lakás lehet.
 2. dsl el20-30ms körülbelül,mobilnettel 35-50,rosszabb időben meg nagyon sok 50-100 nem akarok megint sok *****ségnek tűnő dolgot írni de nagyon régen isdn el eicon diva modemmel 30-40ms a válaszidő annyira nem is bosszantana inkább a sebesség ami nagyon kevés,és tisztában vagyok vele,hogy itt sajnos tényleges növekedés nem lesz .2,2km kábelhossz nagyon sok a telefon központig réges régen elérte a maximumot amit tud a technológia. Viszont tőlem kb 100 méterre van coax kb 200 méterre optika már jó ideje tehát ezt nagy valószínűséggel soha nem fogják elhozni egyiket sem ha eddig nem tették meg.
 3. Igen a Mobilnet jó, (4G)illetve a jótól (4g maximum) messze van,de számomra elfogadható 15-20 Mbitet tud ablak tetején komoly eszközben amúgy sokkal kevesebb lenne de nekem ez elég is lenne ha korlátlan lenne,és szerintem ezen számok láttán koránt sem lenne nagy igényem. Csak hát ezeknek a válasz idejük hatalmas pl online játékokra nagyon mérsékelten használható egy korrekt földi kapcsolathoz képest, rossz időben meg még rosszabb ráadásul forgalom korlátozottak,tehát érdembeli internetezésre számomra majdnem,hogy alkalmatlan .
 4. Üdvözletem. Óbudán lakom és megláttam,hogy 30Mbit minden háztartásba és picit viccesnek tartottam így gondoltam írok. Körülbelül 2001-től volt vagy 5 adsl csomagom ugye mindig jöttek a nagyobbak és természetesen váltott az ember,volt autómatikus növelés is. Igen ám de miután vagy 7-8 év eltelt és a vonal paraméterei már a 8 Mbitet sem tudta teljesíteni stabilan( mai napig nem tudja szomszédban dsl van)így a szabvány megrendelhető csomag sebességeket már legalább 10 éve nem tudja. Elgondolkoztam rajta,hogy lesz e valamilyen változás , vagy csak aláírom a 30Mbitet és garantálják az 1Mbitet,azért ez is korrekt 1 et garantálnak belőle.(értem,hogy vannak hálózatnak gyengébb részei de ez akkor is nagyon kevés) Hozzá tenném,hogy ugyebár mint már említettem Óbudáról van szó és ahol lakom semilyen más földi lefedettség nincs se optika se kábel se semmi csak a kb1991 ben telepített réz ér páras telefon hálózat aminek a dslamig tartó hossza kb 2200méter úgy, hogy még alumínium kábelek is vannak szerintem. Tehát nem tartom túl korrektnek,hogy nincs ténylegesen fejlesztve a hálózat sőt igazából semmilyen fejlesztés nem történt 1991 óta legalábbis ami az én végpontomat érintené biztosan nem.Nemrég azt a választ kaptam,hogy semmilyen fejlesztés nem lesz ami engem érintene.Hogyan lesz itt 30Mbit pár hónapon belül?És hogyan lehet centrum-ban ilyen szinten valami elmaradva?