Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

axtrone

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

axtrone eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. axtrone

    Iptv helyi fájlok

    Sziasztok! Nem rég váltottam Sat-ról IPTV-re és van egy funció, amit sehogy sem találok. Meg lehet oldani az IP set-top boxxal, hogy helyi megosztott hálózatról játszon le filmeket? Válaszokat előre is köszönöm.
  2. axtrone

    Hálózatfejlesztés

    Akkor mit fognak fejleszteni a hálózaton? Sőt a neten hálózat korszerűsítés van írva.
  3. axtrone

    Hálózatfejlesztés

    Sziasztok. Ma megjelent az IPTV-n egy üzenet, mi szerint kedden 0 és 5 óra között hálózatfejlesztés miatt szünetelni fog a szolgáltatás. Baja járás, Sükösd. A településen VDSL van. A környező települések is benne vannak, szerintetek mire számíthatunk?
  4. axtrone

    Beltéri lecserélése

    Sziasztok! Körülbelül 6 éve van bekötve hozzánk a Telekom Sat TV szolgáltatása. Sajnos az IPTV nem elérhető. A problémám az, hogy ez alatt az idő alatt a 3 beltérink teljesen elhasználódott. Mire beveszi amit a távirányítón nyomunk, néha percek telnek telnek el és ez borzasztóan idegesítő. Kérdés: Van-e lehetőség a cseréjére, és ha igen mennyibe kerülne? Minden választ előre is köszönök.
  5. axtrone

    IPTV internetes szolgáltatások

    Sziasztok. Nemrég váltottunk internet szolgáltatót a T-home-tól. Az IPTV szolgáltatásunk azonban náluk maradt. Mióta új internetünk van bizonyos szolgáltatások mint pl a Videótéka nem működnek, mivel azt írják, hogy nincs internet kapcsolat, holott össze vannak kötve a routerrel, és az egyik ledjük jelzi is. Sőt volt már, hogy internetröl frissítette magát a set-top box. A kérdés: Az extrákat és a videótékát csak t-home.os internettel lehet használni, vagy az üj nettel is működniük kéne?
×
×
  • Új...