axtrone

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit axtrone posztolt


 1. Sziasztok!

  Nem rég váltottam Sat-ról IPTV-re és van egy funció, amit sehogy sem találok.
  Meg lehet oldani az IP set-top boxxal, hogy helyi megosztott hálózatról játszon le filmeket?

  Válaszokat előre is köszönöm.


 2. Sziasztok. Ma megjelent az IPTV-n egy üzenet, mi szerint kedden 0 és 5 óra között hálózatfejlesztés miatt szünetelni fog a szolgáltatás. Baja járás, Sükösd. A településen VDSL van. A környező települések is benne vannak, szerintetek mire számíthatunk?


 3. Sziasztok!

  Körülbelül 6 éve van bekötve hozzánk a Telekom Sat TV szolgáltatása. Sajnos az IPTV nem elérhető. A problémám az, hogy ez alatt az idő alatt a 3 beltérink teljesen elhasználódott. Mire beveszi amit a távirányítón nyomunk, néha percek telnek telnek el és ez borzasztóan idegesítő. Kérdés: Van-e lehetőség a cseréjére, és ha igen mennyibe kerülne? 

  Minden választ előre is köszönök.


 4. Sziasztok. Nemrég váltottunk internet szolgáltatót a T-home-tól. Az IPTV szolgáltatásunk azonban náluk maradt. Mióta új internetünk van bizonyos szolgáltatások mint pl a Videótéka nem működnek, mivel azt írják, hogy nincs internet kapcsolat, holott össze vannak kötve a routerrel, és az egyik ledjük jelzi is. Sőt volt már, hogy internetröl frissítette magát a set-top box. A kérdés: Az extrákat és a videótékát csak t-home.os internettel lehet használni, vagy az üj nettel is működniük kéne?