Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

MrZed

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

MrZed eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. MrZed

  Hivatalos Függetlenítés

  Ezt kaptam 5 órája a Telekomtól és ezt mindenre választ ad. "Szia! Tegnapi napon (október 13-án) délután, sajtótájékoztató keretében adtunk tájékoztatást az október 24-i törvényi változásokkal kapcsolatosan. Társaságunk már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára. Erre sorban állás nélkül, egy automata rendszeren keresztül lesz lehetőség (nem feltétel a személyes megjelenés, és a tulajdonigazolás). Lakossági ügyfeleinknek a 1414-es számon, üzleti előfizetőinknek pedig a 1400 és 1435-ös telefonszámon. A megadott automata menüben lehet jelezni a hálózat-függetlenítésre vonatkozó igényt, az érintett készülék IMEI számának megadásával, valamint egy mobilszámot szükséges megadni, amire ki lehet küldeni SMS-ben a feloldás menetéről szóló tájékoztató linket és a készüléktípustól függő feloldó kódot. Javasoljuk, várd meg ezt az időpontot! ^Petra"
 2. MrZed

  Hivatalos Függetlenítés

  @anonymus A 25.-től érvényes Telekom ÁSZF nem tesz külömbséget a korábbi és az új készülékek között, és az előfizetéses és Dominós között sem. Mindenképpen megpróbálom majd egy üzletben, ha nem hajlandóak akkor akár egy néhány tárgyalásos perrel ez simán elérhető. A Telekom ugyanis tudja nyilatkoztatni azt a személyt aki tőle vette hűséggel, hogy eladta vagy ellopták e a készüléket. Nekem mindenképpen kell az, hogy független legyen, mert 100%-os új minőségben van a készülék jelenleg is és függetlenül a tulajdonom többet ér. A független HEX software fölrakását meg mondjuk megoldom én önköltségen annak ellenére, hogy a Telekomos tele van szolgáltatói szeméttel, és a térerő is sokkal rosszabb vele.
 3. MrZed

  Hivatalos Függetlenítés

  Ez azért érdekes, mert ha nálam van a készülék összes tartozéka, a doboza is akkor nem tudják azt mondani, hogy lopott. De ha még azt is mondanák akkor IMEI alapján ott a lehetőségük, hogy felvegyék a kapcsolatot az eredeti tulajdonossal. A törvény nem tér ki ilyenekre, tehát mindegy ki viszi be a készüléket el kell végezniük díjtalanul.
 4. MrZed

  Hivatalos Függetlenítés

  Adott egy többször tulajdonost váltott Samsung Galaxy Alpha ami már rég nem "hűséges" és nincs rajta tartozás. Az eredeti tulajdonos telefonszámát tudom. Ha 25.-én besétálok vele egy ügyfélszolgálatra akkor az IMEI számmal a hűség ellenőrzése után függetleníti a szolgáltató, és felrakja a függő software helyett a függetlent, vagy mi ennek a meneke ez esetben? Ugye mivel már többször váltott tulajdonost ezért az értelmetlen, hogy adásvételi szerződést vigyek hiszen nem az első tulajdonos adatai lesznek rajta. Viszont a 25.-től érvényes jogszabály nem mondja ki, hogy csak az első tulajdonos kérésére kell függetleníteni a már nem "hűséges" készüléket. Megköszönöm ha valaki segít eligazodni és megoldást találni.
×
×
 • Új...