Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

MrZed

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit MrZed posztolt

  1. Ezt kaptam 5 órája a Telekomtól és ezt mindenre választ ad.
    "Szia! Tegnapi napon (október 13-án) délután, sajtótájékoztató keretében adtunk tájékoztatást az október 24-i törvényi változásokkal kapcsolatosan. Társaságunk már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára. Erre sorban állás nélkül, egy automata rendszeren keresztül lesz lehetőség (nem feltétel a személyes megjelenés, és a tulajdonigazolás). Lakossági ügyfeleinknek a 1414-es számon, üzleti előfizetőinknek pedig a 1400 és 1435-ös telefonszámon. A megadott automata menüben lehet jelezni a hálózat-függetlenítésre vonatkozó igényt, az érintett készülék IMEI számának megadásával, valamint egy mobilszámot szükséges megadni, amire ki lehet küldeni SMS-ben a feloldás menetéről szóló tájékoztató linket és a készüléktípustól függő feloldó kódot. Javasoljuk, várd meg ezt az időpontot! ^Petra"

  2. @anonymus A 25.-től érvényes Telekom ÁSZF nem tesz külömbséget a korábbi és az új készülékek között, és az előfizetéses és Dominós között sem. Mindenképpen megpróbálom majd egy üzletben, ha nem hajlandóak akkor akár egy néhány tárgyalásos perrel ez simán elérhető. A Telekom ugyanis tudja nyilatkoztatni azt a személyt aki tőle vette hűséggel, hogy eladta vagy ellopták e a készüléket.

    Nekem mindenképpen kell az, hogy független legyen, mert 100%-os új minőségben van a készülék jelenleg is és függetlenül a tulajdonom többet ér. A független HEX software fölrakását meg mondjuk megoldom én önköltségen annak ellenére, hogy a Telekomos tele van szolgáltatói szeméttel, és a térerő is sokkal rosszabb vele.

  3. Ez azért érdekes, mert ha nálam van a készülék összes tartozéka, a doboza is akkor nem tudják azt mondani, hogy lopott. De ha még azt is mondanák akkor IMEI alapján ott a lehetőségük, hogy felvegyék a kapcsolatot az eredeti tulajdonossal. A törvény nem tér ki ilyenekre, tehát mindegy ki viszi be a készüléket el kell végezniük díjtalanul.

  4. Adott egy többször tulajdonost váltott Samsung Galaxy Alpha ami már rég nem "hűséges" és nincs rajta tartozás. Az eredeti tulajdonos telefonszámát tudom. Ha 25.-én besétálok vele egy ügyfélszolgálatra akkor az IMEI számmal a hűség ellenőrzése után függetleníti a szolgáltató, és felrakja a függő software helyett a függetlent, vagy mi ennek a meneke ez esetben?
    Ugye mivel már többször váltott tulajdonost ezért az értelmetlen, hogy adásvételi szerződést vigyek hiszen nem az első tulajdonos adatai lesznek rajta. Viszont a 25.-től érvényes jogszabály nem mondja ki, hogy csak az első tulajdonos kérésére kell függetleníteni a már nem "hűséges" készüléket.

    Megköszönöm ha valaki segít eligazodni és megoldást találni.

×
×
  • Új...