Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

enigmatom

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit enigmatom posztolt

  1. enigmatom

    Függetlenítés

    BUÉK. Bocs. Közben úgy elengedtem, hogy szinte már le is esett. De most benéztem. Szóval a válasz úgy hangzott ahogy más is írta. Nem kötelezi őket a törvény hogy minden készüléket függetlenítsenek. Továbbá megnézték, hogy két éven belül milyen telefonokat vásároltam náluk és no lám a 930-as nem is volt közte. A konkrét problémáról nem esett szó. Szerintem ami megy magától függetlenítik, ha ellenállásba ütköznek, akkor megnézik hátha van valami apróbetűs rész ami alapján nem kell függetleníteni. És hogy legyen még egy csavar az egészben. Karácsony előtt hívott valaki egy pesti számról. Kérdezte, hogy megoldódott-e a függetlenítéssel kapcsolatos problémám. Mondtam, hogy nem. Azt mondta, hogy menjek be egy T pontba és ott a korábbi, hagyományos módon függetleníteni fogják a telefont. Ezután ugyan be nem mentem, de van egy ismerősöm ott, akinél már 5x voltam korábban ezzel a problémával. Kérdeztem, hogy tud-e erről valamit. Mondta, hogy nem, de végig csinálta újra és ismét azt kapta, hogy a telefon független. Na most engedtem el teljesen. A tanulságot vonja le mindenki maga. A telefon vissza a fiókba.
  2. enigmatom

    Függetlenítés

    Igen megjött a válasz. Röviden összefoglalva, kapjam be. Hosszabban, leírták, hogy miért is nem kéne ezt a telefont függetleníteniük, akkor se ha tudnák.
  3. enigmatom

    Függetlenítés

    Még mindig lapit a Telekom. Vagy nem akar, vagy nem tud válaszolni. Egyik sem jó.
  4. enigmatom

    Függetlenítés

    Helló. Már elengedtem ezt a projektet. Az sem zavar, ha nem tudják függetleníteni. A telefon egy dobozban várja a sorsát, mit egy letűnt, dicső kor emléke. A 30 napból még 5 van hátra. Kíváncsi vagyok mit tudnak válaszolni. Hajrá, Telekom!
  5. enigmatom

    Függetlenítés

    Nem lesz könnyű, de próbálom összefoglalni. SEMMI NEM TÖRTÉNIK A T-pontból nem keresnek. Az emailre nem válaszolnak. A telefon nem független.
  6. enigmatom

    Függetlenítés

    A telefon még nem független, de már névről ismer minden T-s ügyintéző. Ez is valami.
  7. enigmatom

    Függetlenítés

    Én már annak is örülök, ha másnak sikerül a függetlenítés.
  8. enigmatom

    Függetlenítés

    Na az sem egyszerű, ezek szerint. Nálam még semmi.
  9. enigmatom

    Függetlenítés

    Ja. Annak idején a T-pont szervizese küldött át a Nokia Care-ba. 30 méterre vannak egymástól.
  10. enigmatom

    Függetlenítés

    Igen. Mielőtt lejárt a gari Nokia Care átnézte /rajta a pecsét a gari papíron. Nem volt semmi komoly baja /hangszóró recseget/. A telefonból lekért IMEI és a garancia papíron szereplő megegyezik. Ma voltam bent a T pontban. A hölgy felvette a panaszt és pontosan leírva továbbította. Várom az eredményt. Köszönöm a segítséget, talán lassan összeáll.
  11. enigmatom

    Függetlenítés

    Ma megjött a harmadik válasz. A telekom rendszere szerint a telefonom imei számához továbbra sem tartozik hálózati korlátozás. Ha valaki tudja hogy ez a telefon hogyan függetleníthető, kérem árulja el. Köszi
  12. enigmatom

    Függetlenítés

    Hamarosan kiderül. Ma újra elküldtem a 1414-re az adatokat. A hamarosan csak vicc volt. Az előző két alkalommal is csak a 3. munkanapon jött a válasz sms.
  13. enigmatom

    Függetlenítés

    Valakinek sikerült már függetlenítenie a telefonját a 1414-es számon kapott kóddal? Én már kétszer próbáltam a héten, és azt a választ kaptam, hogy az imei számhoz nem tartozik hálózati korlátozás. Sajnos a telefon továbbra is csak a telekom kártyájával megy. Más sim kártyát berakva egy kódot kér, amit a "kedves" szolgáltatóm sehogy sem akar elárulni. Néhány nap alatt, jópár telefonhívással és T-pont látogatással annyit sikerült megtudni, hogy azokkal a telefonokkal vannak gondok, amit a garancia időn belül szervizeltek. Egy Nokia Lumia 930 telefonról van szó. Már mindent tudok, egyedül egy 20 karakterbő álló kódra várok. Ha ezt látja olyan ember aki tud és akar segíteni, kérem ne fogja vissza magát. Tisztelt, Telekom! Szeretném megkapni a kódomat! Bármilyen megoldás érdekel. Jöhet SMS-ben, emailben, vagy lovas futárral. A telefonos rendszerük problémája viszont nem érdekel (éppen elégszer hallottam az elmúlt pár napban) , csak a kód kell.
×
×
  • Új...