Noname

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Noname posztolt

  1. Köszönöm mindkét infot??
  2. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy alap netem ami 15 megabites volt most lett egy 50 es ugy hogy a routerbe tettek egy sim kártyát ami mobilnetkén funkcionál és ugy adodik ossze az50 ,és a kérdés az lenne hogy hallotam hogy a kilistazzak a szamlan hogy mikre kerestem és mivel a munkambol adodoan itthon os rengeteg oldalon vagyok ***** hosszu lenne a lista .igaz ez a szobeszéd vagy nem? Koszonom valaszotok!
  3. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy sima domino feltöltökártyám amin van mobilnet szolgáltatas aminek kb200ft a díja, és amikor a telfont ujrainditom és a kártyának megadom a pin kódját akkor bekapcsol a mobilnet de ki is kapcsol csak a pénzt meg leveszi. Az lenne a kérdésem hogy ezzel mit lehetne kezdeni ez a telefon hibája vagy a kártya miatt van? Válaszokat előre is köszönöm!
  4. Igen és ezt valahogy ki lehetne kapcsolni? Ha elküldöm a Napinet szöveget a 1414 akkor ez kikapcsol? Igen és ezt valahogy ki lehetne kapcsolni? Ha elküldöm a Napinet szöveget a 1414 akkor ez kikapcsol?