Noname

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Noname posztolt

  1. Köszönöm mindkét infot😂😂
  2. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy alap netem ami 15 megabites volt most lett egy 50 es ugy hogy a routerbe tettek egy sim kártyát ami mobilnetkén funkcionál és ugy adodik ossze az50 ,és a kérdés az lenne hogy hallotam hogy a kilistazzak a szamlan hogy mikre kerestem és mivel a munkambol adodoan itthon os rengeteg oldalon vagyok ***** hosszu lenne a lista .igaz ez a szobeszéd vagy nem? Koszonom valaszotok!
  3. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy sima domino feltöltökártyám amin van mobilnet szolgáltatas aminek kb200ft a díja, és amikor a telfont ujrainditom és a kártyának megadom a pin kódját akkor bekapcsol a mobilnet de ki is kapcsol csak a pénzt meg leveszi. Az lenne a kérdésem hogy ezzel mit lehetne kezdeni ez a telefon hibája vagy a kártya miatt van? Válaszokat előre is köszönöm!
  4. Igen és ezt valahogy ki lehetne kapcsolni? Ha elküldöm a Napinet szöveget a 1414 akkor ez kikapcsol? Igen és ezt valahogy ki lehetne kapcsolni? Ha elküldöm a Napinet szöveget a 1414 akkor ez kikapcsol?