Törölt_tag7412 Posztolva ekkor: 2017. január 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 8. Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 20. Sziasztok jó reggelt lehet már esetleg tudni hogy mikor adják ki a Huawei p9 az Android 7.0? Mert nekem még csak4.1 van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7625 Posztolva: 2017. február 2. Megosztás Posztolva: 2017. február 2. Van infó arról, hogy mikor jön a frissítés? Mert úgy néz ki még nem indult el a frissítés. Egyrészt nem is kaptam, másrészt a firmwarefinder sem jelzi, hogy lenne C150-re az utolsó B183 frissítésnél újjabb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7694 Posztolva: 2017. február 9. Megosztás Posztolva: 2017. február 9. A firmware finder jelez már C150B360-at is pont ma néztem.De a kérdés az hogy a kollegámnak Mate 8 van és ő tegnap megkapta a hivatalos Telekomos frissítést.A P9 miért nem pedig arról volt szó hogy az az első.Akkor most mi van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7785 Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Ekkor: 2017. 01. 26. at 7:10, WHOAMI írta: A 4.1 az EMUI verziója nem az Androidé. A napokban indult el az Android 7.0 és EMUI 5.0 frissítés a Telekomos P9-ekre! Innentől már csak türelem és rövidesen az Ön készüléke is megkapja. Célszerű ellenőrizni a beállításokból ,hogy van e frissítés. Lassan 1 hónap telt el, de még mindig nem jön a nougat. Naponta nézem, de semmi. P9 plus-ra legalábbis. Én ***** fejjel sok-sok év után szolgáltalófüggő telefont vettem. Csak negatív oldala van a dolognak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7802 Posztolva: 2017. február 22. Megosztás Posztolva: 2017. február 22. Ekkor: 2017. 02. 21. at 10:53, Marko írta: Nekem sima P9-em van, de sehol egy frissítés... Nekem is p9 cem van és semmi, pedig feb elejére igérték. EVA-L09C150B361 es frisitést, mikor adják vajon ki? Vagy majd mikor már az android 8.0 verzió jőn akkor kapjuk meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7694 Posztolva: 2017. február 23. Megosztás Posztolva: 2017. február 23. Nekem is P9 van.De szégyen amit a Telekom művel.Már több jóval olcsóbb telefon is megkapta a frissítést.10 éve vagyok Telekomos de azon kell gondolkodnom hogy szolgáltatót válltok vagy pedig független telefont veszek.Ez pedig sajnálatos dolog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7694 Posztolva: 2017. február 25. Megosztás Posztolva: 2017. február 25. Már a Honor 7 frissítése is jön ami jóval öregebb készülék.Arról volt szó hogy a zászlós hajónak nevezett készülékek kapják meg először.Ezek szerint ez mégsem így van.Vagy csak a Telekom tökölődik.Úgy látszik itt már a normális előfizetők nem számítanak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7625 Posztolva: 2017. március 5. Megosztás Posztolva: 2017. március 5. Iszonyat gáz, hogy pl. a *****fonos P9-re márt kint van Magyarországon is a Nougat, de Telekomra semmi.... A német Telekomosokra már 1 hónapja kint van, ugyanaz a custrom.. mi a .... van már???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7959 Posztolva: 2017. március 25. Megosztás Posztolva: 2017. március 25. Valaki tudn nekem segiteni a p9re huawei oldalrol felrakta elözö tulaj a b180at de igy nem jön ota a tmobiltol...volt hasonlo dolgom már p8lite esetében de ehhez nem talalok rollbacket meg eredeti telekomos otas frissitést. A p8lite simán ment azota jönnek a frissitések. Elöre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsocaa1226 Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. sziasztok tud már valaki valamit a p9 lite frissitéséröL(adroid 7 )röl??meg neem mindi semmi es már egy csomo ismimnek megvan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7412
Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
35 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.