kele Posztolva ekkor: 2017. február 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 19. Üdv! Előfizetést akartam rendelni a telekom fiókomhoz. Ötszámjegyű kódot kér. Az 1777-en bejártam az ajánlott utat, hogy beállítsam. Állítólag már van, de nekem erről gőzöm sincs, ki mikor mit állított be. Hol kaphatok erről valami tájékoztatást? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. február 28. Megosztás Posztolva: 2017. február 28. Hello @kele, ez alapján Domino kártyád van. Domino esetén nincs központilag vagy vásárláskor megadott jelszó, helyett az adott kártyáról lehet megadni a 1777-en vagy a *111#-en. szóval ha a 1777 szerint már van ilyened, akkor az előző tulaj vagy te vagy más (pl. családtag, aki hozzéfért a telódhoz) állította be. ha nem tudod, mi lehet, akkor a legegyszerűbb, ha a Té honlapján kérsz helyette egyet (nem a fiókban, hanem a telefonszámot külön megadva, és az elfelejtettem a jelszavamat választva). nehezítés, hogy ez az ügyfélszolgálat szerint csak akkor megy, ha korábban állítottál be biztonsági kérdést vagy legalább egy e-mail címet (a múltkor a gyereknél belefutottam, de aztán mi megtaláltuk, így nem próbáltam végül). ha nem, akkor Té üzlet (ha nem te vagy a felhasználó, akkor papírokat kérnek, meg van valami díja is talán, de törlik a jelenlegit, majd a 1777-en vagy a a *111#-en megadhatsz egy újat) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 kele Posztolva: 2017. március 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. március 6. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kele
Üdv!
Előfizetést akartam rendelni a telekom fiókomhoz. Ötszámjegyű kódot kér. Az 1777-en bejártam az ajánlott utat, hogy beállítsam. Állítólag már van, de nekem erről gőzöm sincs, ki mikor mit állított be. Hol kaphatok erről valami tájékoztatást?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.