Törölt_tag8201 Posztolva ekkor: 2017. május 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 12. Jó napot! rendeltem egy készüléket a telekom oldalán, és még mindig nem került jóváhagyásra. Elvileg hétfőn mehet érte az üzletbe. Viszont ha addig nem kerül jóváhagyásra mi a teendő? A házhozszállítási csoportot hívtam már, de nem kapcsolnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 15. Hello @Bianka, nem tudom, hogy hogyan dolgoznak, ha nem változott a rendelés állapot, akkor próbáld őket újra, mielőtt bemész potyára Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8201
Jó napot! rendeltem egy készüléket a telekom oldalán, és még mindig nem került jóváhagyásra. Elvileg hétfőn mehet érte az üzletbe. Viszont ha addig nem kerül jóváhagyásra mi a teendő? A házhozszállítási csoportot hívtam már, de nem kapcsolnak.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.