Törölt_tag8363 Posztolva ekkor: 2017. május 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 19. (szerkesztve) Kedves Mindenki! Kijöttem külföldre es elfelejtettem befizetni a szamlam ami mar meghaladta a 30 napot. Igy nemtudok belepni az alkalmazasba,nem vagyok halozaton sem. A kerdesem az volna: h hogyan fizessem be a szamlam innen kulfoldrol,h ujra aktivaljak a telefonszamom? Koszonom. Szerkesztve ekkor: 2017. május 19. Szerkesztő: Reichardt Hajnalka Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. május 19. Megosztás Posztolva: 2017. május 19. Hello @Reichardt Hajnalka, a Té weboldalán a legegyszerűbb, de mehet a bankodon keresztül, átutalással is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8363
Kedves Mindenki!
Kijöttem külföldre es elfelejtettem befizetni a szamlam ami mar meghaladta a 30 napot.
Igy nemtudok belepni az alkalmazasba,nem vagyok halozaton sem.
A kerdesem az volna: h hogyan fizessem be a szamlam innen kulfoldrol,h ujra aktivaljak a telefonszamom?
Koszonom.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Reichardt HajnalkaLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.