Tapodi Árpád Posztolva ekkor: 2017. szeptember 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 17. Üdv. Meglévö mobil elöfizetés meghosszabbítása elött állok. Tv-t szeretnénk. Miért nem lehet részlere , úgy mint az otthoni elöfizetéseseknél ? 2 év hüség 2 év tarifahüség mellé lehet 147-ezres teló részletre de egy tv nem ? Kérnék tájékoztatást megoldható ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. szeptember 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 17. Szerintem tv-t csak otthoni internet v tv v telefon csomaggal vehetsz, legalább is én így értelmezem a weblapon lévő infókat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tapodi Árpád Posztolva: 2017. szeptember 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 17. 3 perce, anonymus írta: Szerintem tv-t csak otthoni internet v tv v telefon csomaggal vehetsz, legalább is én így értelmezem a weblapon lévő infókat. Szia , ezt Én is tudom, ezért kérdeztem. Kíváncsi vagyok , miért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. szeptember 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 17. Mert így szabatta meg a T, ennél egzaktabb választ nem hiszem hogy itt kapsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tapodi Árpád
Üdv. Meglévö mobil elöfizetés meghosszabbítása elött állok. Tv-t szeretnénk. Miért nem lehet részlere , úgy mint az otthoni elöfizetéseseknél ?
2 év hüség 2 év tarifahüség mellé lehet 147-ezres teló részletre de egy tv nem ? Kérnék tájékoztatást megoldható ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.