lrjudit Posztolva ekkor: 2017. szeptember 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 20. Internet váltásban vagyunk. Otthoni 100-at rendeltem, meg is kaptam a szerződést. Szerepel benne, hogy "Csatlakoztatható számítógépek száma: 2 db". Ez mit jelent pontosan? 2 gépre vállalják a 100-at, de használatban nem tér el a mostani 30-tól? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. szeptember 20. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 20. Ez inkább ilyen probálkozás régröl maradt sztori, hogy te az otthoni interneteddel csak otthon netezzél és ne oszd szét a fél városnak. Több gépet is használhatsz természetesen egy időben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 lrjudit Posztolva: 2017. szeptember 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 20. Köszönöm, különös tekintettel a gyorsaságra! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
lrjudit
Internet váltásban vagyunk.
Otthoni 100-at rendeltem, meg is kaptam a szerződést.
Szerepel benne, hogy "Csatlakoztatható számítógépek száma: 2 db".
Ez mit jelent pontosan?
2 gépre vállalják a 100-at, de használatban nem tér el a mostani 30-tól?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.