Szimonetta Posztolva ekkor: 2017. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 3. Sziasztok. A múlt héten regisztráltam, de azóta sem érkezett meg a visszaigazolás. Tegnap újra próbáltam, de a Coop kártyaszám beírása után azt írta ki, hogy már regisztrálva van ez a szám. Hol / hogyan tudom megnézni a kuponkódjaimat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 3. Az a baj ezzel hogy sehol, email címedre kellet volna kapnod egy levelet három kuponnal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Szimonetta Posztolva: 2017. október 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 3. És arra sincs sehol lehetőség, hogy "emlékeztetőt" kérjek :(? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 3. 1414-et kellene felhívnod vagy ha napközben a weblapon megnyitsz egy mobiltelefont, ott elő szokott jönni chat fül jobb oldalt lent ott érdemes még próbálkoznod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Szimonetta Posztolva: 2017. október 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 3. Köszönöm a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szimonetta
Sziasztok. A múlt héten regisztráltam, de azóta sem érkezett meg a visszaigazolás. Tegnap újra próbáltam, de a Coop kártyaszám beírása után azt írta ki, hogy már regisztrálva van ez a szám. Hol / hogyan tudom megnézni a kuponkódjaimat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.