Stewen Posztolva ekkor: 2017. november 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 25. Ugyan az a cipő, csak én egy "új előfizetéses ügyfél szerettem volna lenni" 1 db előfizetéssel, 2 év hűséggel tartozások nélkül, de így nem leszek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. november 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 26. Ha teljesen új előfizető leszel és semmi nincs a neveden a T-től lesz egy kis előleg de a képen lévő összeget meg se közelíti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. november 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 26. Ugyan az a válasz neked is, fáradj be kérlek egy T-pontba. Weblap rosszul mutatja az előleget és személyes ügyintézés esetén amúgy is sokkal kedvezőbb elbírálást kapsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Stewen Posztolva: 2017. november 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 26. Köszönöm ezt fogom tenni még tisztességes előleg megfizetetése esetén is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Stewen Posztolva: 2017. november 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 26. Köszi, az leszek teljesen új nulla tartozással ezzel az egy előfizetéssel ha tisztességes árat mondanak előlegnek, mert ez kissé nevetséges arra a 2 évre amit készülök aláírni egy kártyafüggő telefonra. még egy 40 rugó és a médiában kártyafüggetlenül megkapom aláírás hűség kártyafüggőség nélkül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. november 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 26. Havidíj x 2 vagy 3 ilyen összegre készülj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Stewen Posztolva: 2017. november 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 26. 100-150 E előlegre is felvagyok készülve, köszi az infót a töprengésem oka nem ez hanem az előfizetési csomagok között van azokat tanulmányozom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Stewen
Ugyan az a cipő, csak én egy "új előfizetéses ügyfél szerettem volna lenni" 1 db előfizetéssel, 2 év hűséggel tartozások nélkül, de így nem leszek
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.