Ae. 07 Posztolva ekkor: 2018. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 20. (szerkesztve) Sziasztok! Itt a honlapon két helyen is olvastam, hogy amíg a "4 nap korlátlan mobilinternet" tart, addig a dijcsomagomban foglalt adatmennyiségem nem fogyatkozik. Odafigyeltem, és csak a megadott időintervallumban használtam mobilnetet. Ennek ellenére tegnap éjjel 01:14-kor (mikor már rég aludtam) jött az sms, hogy az adatmennyiségem elfogyott. Egyébként is kevés a netem (500 MB), és természetesen 16-án volt a forduló, tehát konkrétan pár órát használtam a mobilnetem, és azt sem videónézéssel töltöttem. Most akkor miért tűnt el az egész havi netem? Pont ettől féltem, hogy ez lesz. Akárhogy is gondolkozom, nem tudom mi az amit esetleg elrontottam.... Szerkesztve ekkor: 2018. február 20. Szerkesztő: Ae. 07 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2018. február 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 22. Hello @Ae. 07, előfizetésed van vagy Domino? a korlátlan mobilnet csak előfizetésekre volt érvényes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.