Andrew90911 Posztolva ekkor: 2018. április 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. április 18. Üdv. Olyan gondom lenne, hogy van mobil előfizetésem, 4 számom van, de anyagi gondok miatt nem tudom kifizetni. Megoldható online, vagy személyesen, hogy 3 számot véglegesen törölnjenek, és 1 számot pedig egy másik családtag nevére átírni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. április 18. Megosztás Posztolva: 2018. április 18. (szerkesztve) Amelyikre vettél eszközt és hűségidős is azt is megszüntetheted de kötbért kell fizetned. Amit meg szerintem nem akarsz megtenni, nem kis összegezőkről beszélünk ilyenkor. Átírni meg átlehet más személyre, személyesen kell intézni. Szerkesztve ekkor: 2018. április 18. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Andrew90911 Posztolva: 2018. április 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. április 18. Köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. április 18. Megosztás Posztolva: 2018. április 18. Törölni kívánt számokon, igen ha nincs rajta eszköz, hűség vagy tartozás. Az átírni kívánt számon ha nincs tartozás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Andrew90911 Posztolva: 2018. április 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. április 18. A gond, hogy a 4-ből 3-mon van eszköz is és mind a 4 hűségidős. Akkor ez csak személyesen lehetséges? Vagy még akkor sem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Andrew90911
Üdv.
Olyan gondom lenne, hogy van mobil előfizetésem, 4 számom van, de anyagi gondok miatt nem tudom kifizetni. Megoldható online, vagy személyesen, hogy 3 számot véglegesen törölnjenek, és 1 számot pedig egy másik családtag nevére átírni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.