Ugrás a tartalomhoz
  • 0

kojan

Kérdés

A regisztrálható eszközök száma elérte a maximumot. Amennyiben más eszközön szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérjük, lépj ki az egyik eszközödről, amelyen futtatod a TV GO szolgáltatást: ez az üzenet jelenik meg ha be szeretnék lépni.

Egy felhasználóhoz egyidejűleg két különböző eszköz regisztrálható a felsoroltak közül: számítógép, mobiltelefon, táblagép.
Ez azt jelenti, hogy például egy számítógépen és mellette egy mobileszközön (okostelefon vagy táblagép; iOS vagy legalább 4.0-ás Android), vagy akár egyszerre két mobileszközön lehet filmeket nézni.
Ha egy új készüléket szeretnél használni, akkor TV GO portálra történő bejelentkezésednél a rendszer automatikusan regisztrálja az eszközt és törli a legkorábban regisztrált eszközödet, így könnyedén bármikor új eszközön használhatod a TV GO szolgáltatásait.

Ezt találtam a GYIK-ban ! Akkor most hogy is van ez?  Mennyi a maximum és miért nem törlődik automatikusan ?  Ugyan azt a két eszközt (laptop, mobil) használom helyzetemhez képest, ezért érthetetlen az egész !!! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...